Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Când îmi dai și tu carte, editură, an de apariție, binecuvântare, pagină la toate prostiile/invențiile pe la le scrii. Am scris și cu trimiteri la carte, pagină și te-ai făcut că plouă.
|
Da, ai scris trimiteri. De ce să nu recunosc?
Dar la ultimul citat, scris, pare-se de părintele Dumitru Stăniloaie, la care n-ai mai dat trimitere, e prea suspect. Te rog, să-mi dai trimiterea la citatul amintit de tine, ultimul.
Am toate scrierile și articolele părintelui Dumitru Stăniloaie, deși nu le-am citit toate, așa ceva n-am găsit...
Ce am scris eu, a fost gândirea și părerea mea, după pozele pe care le-am văzut cu părintele Arsenie Boca, după ce am citit despre el, după faptele deja cunoscute ale lui, cu pictura unui eretic și altele.
Și mai aștept un răspuns, anume dacă ai mai citit și alte cărți înafară de "cuvinte vii" și "cărarea împărăției", ale unor Sfinți, să-mi dai te rog frumos, numele Sfântului și titlul cărții... Măcar vreo 3 exemple, ca să nu-ți strici smerenia.
Doar să văd că scrii din inimă, nu din interes, scrii teologic, cu o bază de studiu cel puțin teoretic, din mai mulți Sfinți ai lui Hristos, astfel având posibilitatea să-i compari cu părintele Arsenie Boca.
Iertare.