Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2015, 10:40:44
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nu știu dacă boala de care suferă mama ta se încadrează, dar ai fost să te interesezi dacă nu se califică pentru obținerea unui ajutor de handicap sau ceva de genul? Că mai primești de acolo eventual ceva bani și-ți mai ușurează sarcina fiscală.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2015, 16:01:38
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu știu dacă boala de care suferă mama ta se încadrează, dar ai fost să te interesezi dacă nu se califică pentru obținerea unui ajutor de handicap sau ceva de genul? Că mai primești de acolo eventual ceva bani și-ți mai ușurează sarcina fiscală.
Da DragosP, am studiat si aceasta posibilitate.
Doar la gradul de handicap cel mai mare obtii 300 lei/luna si scutirea de impozit pe locuinta si alte impozite daca datorezi, transport gratuit si cam atat. Adica e singurul pentru care merita sa-ti bati capul, restul sunt ceva de genul 40 si ceva de lei/luna, 30 si ceva de lei/luna, cam ca si la alocatiile copiilor, o bataie de joc.
Si ca sa obtii acel grad de handicap trebuie sa dovedesti ca boala s-a instalat inainte de 35 de ani si sa treci de evaluarea unei comisii an de an. Ori mama nu accepta sa mearga la nicio comisie si nici actele ei medicale de acum 30 si ceva de ani nu le mai am pentru ca le-a distrus pe toate (intr-o vreme le pastra bunica, dar a pus mama pe ele si le-a rupt). Deci nu ma ajuta nici aceasta sugestie

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare