![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Egiptenii faraonilor, sunt de acum 4000 de ani, adică cu 2000 de ani înaintea lui Hristos. Pământul, azi are 7523 ani, de la Facerea lumii și când a venit Hristos, pământul avea avea 5508 ani, conform Bibliei. Nu suprapun unei confesiuni, ci mă refer la egiptenii creștini. Cred că știi deja că egiptenii faraonilor, s-au întrerupt brusc, nimeni nu știe de ce, dar au dispărut și nu se știe nimic despre asta. Unii pun asta pe cele 10 plăgi trimise lor prin Moise, alții, că au fost cuceriți de babilonieni, fel de fel de teorii. Ideea e că și acum se vede pe fundul Mării Roșii, care de război, ce erau de cai, din egiptul epocii faraonilor. Da, am citit per total, mai multă literatură din laici, din filosofi, istoria lumii, istoria religiilor, și egiptologie, decât am citit literatură creștină. Dar sper să recuperez. :) Să-ți dea Dumnezeu, măcar 20% din mintea care a avut-o Romanides, care desigur, era departe de-a fi fost diliu, ci profesor universitar în America și apoi Grecia. Eh... se naște unu ca el, unu la o generație, odată la 20 de ani. Spor la cercetări. Citat:
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 04.07.2015 at 18:31:13. |
|
|