![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Știi tu: dacă-i ordin, cu plăcere.
Nimic nu e întâmplător, nici măcar "tâmpenia" conducătorilor noștri.
|
|||
|
|||
![]()
Cica nici macar nu construim biserica la Istambul, ci un camin pentru pelerini. Of of of...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu unul sunt devastat.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca mai sare calul o data si ia iar ban, la urmatorul profil va avea poza cu curcubeul. Uite asa se da lumea pe brazda. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred că Adrian a mai fost banat vreodată, ci pur si simplu si-a sters ID-urile anterioare. Probabil că nici acum n-ar fi fost, dat fiind că si-a venit în fire si a sters postarea cu pricina. Dar bineînteles că s-au găsit unii săritori nevoie mare, care să-l reclame la admin. Credinciosi din ăstia de paradă, care nu stiu ce-i remuscarea, si nici iertarea. Decât din cărti, ah, da. Uitasem.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum Iuliu o sa zica ca marturia asta seamana cu o autojustificare de colaborationist din vremea reeducarii. Cam asa e; impulsul e acelasi. Mirela, iti multumesc din inima pentru sustinere. Intr-adevar, nu mai fusei banned pana acum; fuse o experienta interesanta. Oricum, ma voi stapani. On-topic: nu a observat nimeni ca shiitii sunt, in comparatie cu anume ramuri sunite efectiv descreierate, prieteni cu crestinii? Ar trebui facuta o comparatie intre felul in care isi practica crestinii din Iran sau Turkmenistan credinta, respectiv ca niveluri de impediment/persecutie, si felul, adica halul, in care sunt tratati in Egipt, chiar Turcia, si, needless to say, "progresista" si "prooccidentala" monarhie saudita. Pe bune, in Arabia Saudita a fi crestin la modul public asumat e o ruleta ruseasca. |
|
|||
|
|||
![]()
...:)))) la primul mesaj ai fost mirosit. :)))
M-am abținut să scriu ceva, deși aveam convigerea că ești tu. Last edited by ovidiu b.; 16.07.2015 at 21:53:44. |
|