![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Scrie-n cărți.
Pe scurt, nu e vina lui. Da' e spre îndreptarea aparținătorilor. Sau pentru a se vedea slava lui Dumnezeu.
|
|||
|
|||
|
Stiu la ce te referi, ca parintii au baut, au fumat, curvie, etc. Dar daca acesti parinti au fost normali si nu au pacatuit?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ce face mă??
Cum adică "n-au păcătuit"? NIMENI nu e fără de păcat!
|
|||
|
|||
|
Pai daca nimeni nu e fara de pacat, de ce mai ajung unii in Rai?
|
|
|
||||
|
||||
|
Din mila și din dragostea Domnului, d'aia!
Pen'că se pocăiesc, se smeresc și-și conștientizează greșelile.
|
|||
|
|||
|
Bun, am inteles asta. Dar de ce religia este impotriva homosexualitatii?E o chestie cu care te nasti si nu poti alege. In plus, sunt multe specii de animale care sunt homosexuale.
|
|
|
||||
|
||||
|
Auzi? Tu ți-ai propus să iei toate tâmpeniile de pe net și să le aduci aici?
|
|||
|
|||
|
Ce??!??! Sunt biolog de formatie si te asigur ca e falsa ideea asta. E propaganda curista 100%. Nu exista "specii homo". Ce porcarii au ajuns inversatii sa propage, aglutinati sub cur-cu-beu... si tu crezi asa ceva?! Animalele nu fac avort sau sodomie, umanii fac. Logic, omul e specia cazuta, dar nu vede asta din motive de trufie auto-justificativa. De aceea Fiul a venit pe Pamant, in trup uman, a fost ucis si a inviat, tocmai pentru ca noi sa putem dobandi iertare prin credinta in jertfa Lui. Si daca El a fost Jertfa, cine suntem noi sa nu fim, la scara noastra infinitezimala, jertfe la randul nostru?
Last edited by autunit; 17.07.2015 at 14:04:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca de demonstrat, nu e demonstrata. Si altceva, daca te-ai nascut sa zicem cu un picior lipsa, inseamna ca esti obligat sa stai toata viata in pat?
|
|||
|
|||
|
Pentru ca s-au pocait.