![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Lămurește-te și singur CITIND nu forumuri atee ci CĂRȚI. Începând cu catehismul ortodox.
|
|||
|
|||
![]()
Mai am o intrebare: nu mai stiu sigur cui i-a derut Dumnezeu sa-si ucida fiul epntru a-asi arata credinta in El...de ce ar face asta Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pune mana pe catehism odata!!!! Sau, trollezi?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu trolez, nici nu sti in ce stare ma aflu acum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A cui indicatii ai sa le accepti, a cuiva care n-a mai fost niciodata pe acolo si iti spune la modul teoretic ce ar trebui sa faci ca sa ajungi la destinatie sau a cuiva care a facut deja drumul in cauza?
|
|||
|
|||
![]()
Ale celui care a facut drumul in cauza, de ce?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa dea omului directia, singura cale prin care poate sa se izbaveasca din starea de pacat si sa ajunga In Rai: Golgota + Cruce.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru raspuns!
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa intelegi ca efectul pacatului asupra firii umane este atat de dramatic, incat nu exista o alta cale, fara Golgota, Cruce, Moarte si Inviere, omul nu poate veni la Viata.
Actul de credinta este o subscriere totala la acest drum, aminteste-ti asta atunci cand ai sa treci prin propria ta Golgota pe drumul credintei. Poate dintr-o perspectiva exterioara unii primesc un drum mai dificil, altii aparent mai comod, insa angajamentul trebuie sa fie acelasi, nimic mai putin iar Pilda o avem deja.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum sa contesti ce invata Biserica atat timp cat tu nu stii ce invata? Cum sa ai pretentia ca unii au dreptate, cand nu stii care sunt argumentele celor care nu sunt de acord cu ei? Unii te trimit la duhovnic (cel mai bun sfat), pentru ca nu cred ca ai sa o faci, eu iti recomand sa pui mana pe niste carti. Dar nu dintr-alea unde ai "citit" ca Hristos a spus sa vine peste 2000 de ani (bine nu prea am inteles de cand).