![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar, in unele situatii ar fi si asta o solutie, sa se duca la tara si sa-si intemeieze acolo o gospodarie! Si multi asa au facut, in special cei care lucrau in fostele fabrici si uzine din mediul urban, o data cu desfiintarea acestora (numai aici in Husi dupa 1990 s-au pierdut cca 10.000 de locuri de munca sigure si bine platite- 2500 la "Metalul/SUC", cca 1500 la filatura, inca 2000 la Moldotext, tot atatea la Husana, cca 1000 la conserve, etc)
Insa pentru aceia care totusi mai au un loc de munca in mediul urban (in gospodarire comunala si locativa, in transporturi si telecomunicati, in cadrul unor companii nationale gen Hidroelectrica, Transelectrica, Romgaz, Transgaz, CNADNR, CFR, Posta Romana, TAROM, Navrom, etc), aceasta optiune de a se muta la tara si implicit de a renunta la servici nu se poate aplica! |
|
||||
|
||||
![]()
ce?! Chiar exista asemenea specimene?! Eu inca nu am auzit de ele si mi se pare incredibil una ca asta, indiferent ca cineva vrea sau nu vrea copii.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Cauta pregnancy is crime, de pilda, pe goagal. O sa te crucesti, crede-ma. Oi fi eu excesiv de violent in limbaj si gandire, dar cred ca majoritatea colegilor de aici i-ar da unei astfel de creaturi vreo doua svasturi zdravene peste mecla.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|