Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2015, 01:46:18
ovidiu b.
Guest

Implicit

Înțeleg, într-un fnal va trebui să găsești o soluție. O vecină bătrânică (de încredere) ai încercat să cauți?

Last edited by ovidiu b.; 28.07.2015 at 01:50:24.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2015, 10:39:51
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Înțeleg, într-un fnal va trebui să găsești o soluție. O vecină bătrânică (de încredere) ai încercat să cauți?
Pentru mama? Nu se baga nimeni, plus ca am mai spus, ar trebui sa accepte si ea o pers straina si nu accepta. Si are nevoie de supraveghere 24 h din 24 si nimeni nu se baga la asa ceva nici macar ptr f f multi bani

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 28.07.2015, 11:38:05
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Pentru mama? Nu se baga nimeni, plus ca am mai spus, ar trebui sa accepte si ea o pers straina si nu accepta. Si are nevoie de supraveghere 24 h din 24 si nimeni nu se baga la asa ceva nici macar ptr f f multi bani
Nu...pentru copilaș ca să poți reduce cheltuielile cu bona. Poate găsesști o vecină pensionară care acceptă un salariu mult mai mic și care înțelege situația...în sensul să fie dornică, bucuroasă să stea cu copilașul și astfel să ai bani pentru mama ta.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2015, 13:11:17
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Nu...pentru copilaș ca să poți reduce cheltuielile cu bona. Poate găsesști o vecină pensionară care acceptă un salariu mult mai mic și care înțelege situația...în sensul să fie dornică, bucuroasă să stea cu copilașul și astfel să ai bani pentru mama ta.
A fost prima optiune la care m-am gandit. Din pacate am doar doua vecine care ar fi corespuns insa au si ele propriii nepoti si se duc la ei in fiecare zi.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare