![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vai, vai câtă risipă de bunătate se face când se supără sfințișorii sezonieri ai forumului!
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai trece odată canicula asta...
|
|
||||
|
||||
![]()
eu as zice ca gerul nu mai trece...inghetul nostru launtric...
|
|
|||
|
|||
![]()
Mno, o da Domnul și o ploaie ... chiar dacă nu suntem vrednici.
|
|
||||
|
||||
![]()
Să ne rugăm pentru ploaie, deci. Și pentru dezgheț.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate să și cântăm puțin cu dragul nostru părinte Dionisie: https://www.youtube.com/watch?v=TFA-PI4zols
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine ca nu are cont pe forum dragul de el ca ca cine stie ce ar mai iesi.
Hainele astea virtuale sunt greu de purtat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lirica hepato-biliara? Pentru altii e laser noetic de dislocat haosul! Ce sa-i faci, de gustibus… Fiat lux in sepulcrum or remain as blind as a mole! Bine ca nu-i aici neinhibatul Barsaumas, contele prozei scatologice, ca ti-ar face el un referat, de s-ar lasa iar cu razbel. |
|
|||
|
|||
![]()
Yeah, my lady, here I am. Dar, te rog: fa-ma archduke al prozei in chestiune.
May the Uncreated Grace be with us all. Nu, nu calcai regulile. Cerui adminului stergerea contului anterior. Numele nu ma reprezenta asa bine, sau complet. Totusi, sunt un membru in Dark Council... Inainte sa sa aruncati careva in mine cu grenadele balegoase ale variatiunilor pe tema "esti infantil/dus, ba, cauta-te la devla", atrag atentia ca si excelentul nostru coleg MariS glumea despre sine ca e martian. Cer scuze tuturor celor jigniti de mine, sau ca sa il parafrazez pe Darth Vader, pe care existenta mea ii manjeste. Ludicus in aeternum! Last edited by Darth Ludicus; 29.07.2015 at 13:49:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, Autunit si-a cam facut veacul pe aici? Nici macar n-am observat sa fi fost asa radioactiv. |
|