Mi se par jignitoare declaratiile tale si permite-mi din momentul asta sa nu te mai iau in serios, Copacel. A spune ca voiesc sa merg la teologie doar ca sa fac bani (asta tinand cont de faptul ca nici nu stiu daca voi ajunge preot) este o lipsa de respect si arata cat de putina credinta in Dumnezeu si in Biserica ai.
Parintii mei lucreaza in Spania de 14 ani, si datorita ajutorului si milei lui Dumnezeu situatia mea financiara este excelente, deci banii nu sunt nici pe deprate telul meu in viata, ci eu doresc sa merg la teologie ca sa invat cele necesare ale mantuirii si sa studiez credinta pura si nestirbita in Iisus Hristos. De aia si merg la o BC, pentru a le studia teología, pentru a le studia litúrgica si toate celelalte, deoarece consider ca un preot trebuie sa fie o persoana culta din toate punctele de vedere si sa stie da raspunsuri la orice intrebare, nu sa urlu: Nu mergeti acolo la schismatici! Si sa injur. Trebuie sa stiu de ce sa le spun oamenilor ca sunt schismatici, trebuie sa invat despre liturgica si doctrina lor inainte de a o expedia, pentru ca daca nu voi ramane un ignorant care nu a iesit niciodata din propria ograda.
|