Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2015, 11:33:41
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu atat mai putin a unui post care loveste in aproapele lui.
În felul acesta te poți trezi că din dragoste pentru aproapele să nu mai ții post (sau foarte rar)... Nu poți trece peste ceea ce Biserica ne poruncește, decât cu binecuvântarea duhovnicului. Pardon, poți trece, ești liber să alegi, numai că alegerea s-ar putea să nu te ajute la final. :)
Reply With Quote
Vechi 17.08.2015, 11:46:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
În felul acesta te poți trezi că din dragoste pentru aproapele să nu mai ții post (sau foarte rar)...
Serios, as vrea sa vad si eu omul ala care are atatia prieteni buni ca trebuie sa mearga la nunti toate cele 46 zile de post care cad in weekend -uri.

Eu as zice ca ala nu mai are nevoie de asceza, deja e un om fericit, este deja in Paradis.

Citat:
Nu poți trece peste ceea ce Biserica ne poruncește, decât cu binecuvântarea duhovnicului.
Sj cand pacatuiesti, tot cu binecuvantare o faci?
Ah sigur, atunci o faci in necunostinta de cauza, din nepricepere, nici vorba sa fi fost acolo alegerea si vointa ta.

Citat:
Pardon, poți trece, ești liber să alegi, numai că alegerea s-ar putea să nu te ajute la final. :)
Am certitudinea absoluta ca nu o sa ajunga nimeni in Iad ca a incalcat o zi de post intr-un an ca sa nu raneasca sentimentele unor prieteni dragi.

Thread Tools
Moduri de afișare