![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea pe care trebuie sa si-o puna oita este in care tarc e pastorul bun. Citat:
Adica eu raman cu prostiile mele dar in acelasi timp sa se intample si un miracol sa am ce-mi doresc. Eu raman la rautatile mele, dar Dumnezeu sa fie bun si sa-mi dea pleasca din Cer, sa am si aia, si aia si celelalte. Nu invat, dar poate apare un post de director bine platit pe undeva, special pentru mine. Sunt intr-o relatie fara Dumnezeu dar omul fara Dumnezeu care l-am ales, se intampla un miracol si se transforma peste noapte in painea lui Dumnezeu si in loc sa dansez eu cum canta el, ca acum, face el ca mine. Nu ca s fi putut eu alege altul, ci Dumnezeu sa faca o minune ca ala pe care l-am ales sa fie cum vreau eu in timp ce nici eu macar nu devin mai bun. Si etc. Si uite asa oamenii astia se duc cu mana goala la Dumnezeu si vin la fel. Sau si mai amuzant, se gandesc ca de banii de un pelerinaj, ceva lumanari si alte maruntisuri asemenea pot suplini un suflet gol si pentru maruntisuri din astea, vor fi feriti de consecintele alegerilor lor.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alegerea duhovnicului | ionut12 | Intrebari utilizatori | 4 | 07.10.2015 15:32:42 |
Schimbarea orei | Carmen FUNIERU | Intrebari utilizatori | 1 | 25.03.2012 21:20:31 |
Responsabilitatile duhovnicului. | georgeval | Pocainta | 0 | 14.09.2010 17:55:23 |
influenta faptelor crestinului asupra duhovnicului | o_copila | Preotul | 0 | 24.05.2007 19:48:20 |
|