Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2015, 00:07:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Cu voia Domnului, se pare că oficial a început procedura de canonizare a părintelui.
Arhim. Gherontie Ciupe, Episcopia Devei și Hunedoarei, a mărturisit că în viitorul apropiat nu se aude nimic de canonizarea Sfantului Părinte.
"Eu inca nu am auzit nimic si nu cred ca ar fi ceva oficial. Asa ca sunt niste ganduri, dar oficial, ceva demersuri oficial nu s-au inceput. Majoritatea doresc acest lucru, mai sunt si altii care se opun. Eu personal, personal am impresia ca o sa se mearga inainte. Probabil o sa fie cu vremea canonizat", a declarat Arhim. Gherontie Ciupe
Vechi 30.09.2015, 00:31:29
cristirg cristirg is offline
Banned

Data înregistrării: 26.06.2014
Implicit

si totusi parerile sunt impartite

Alte marturii despre ratacirile parintelui Arsenie Boca : http://cartearomaneasca.blogspot.ro/...atacirile.html
Vechi 30.09.2015, 10:25:30
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristirg Vezi mesajul
si totusi parerile sunt impartite

Alte marturii despre ratacirile parintelui Arsenie Boca : http://cartearomaneasca.blogspot.ro/...atacirile.html
daca parintele Arsenie Boca a fost ratacit, atunci Dumnezeu nu va ingadui sa fie canonizat, iar daca Arsenie Boca va fi canonizat, inseamna ca acest lucru s-a realizat cu ingaduinta lui Dumnezeu
Vechi 30.09.2015, 11:28:36
cristirg cristirg is offline
Banned

Data înregistrării: 26.06.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
daca parintele Arsenie Boca a fost ratacit, atunci Dumnezeu nu va ingadui sa fie canonizat, iar daca Arsenie Boca va fi canonizat, inseamna ca acest lucru s-a realizat cu ingaduinta lui Dumnezeu
-patriarhia si Patriarhul organizeaza saptamana de rugaciune in comun cu ereticii, Dumnezeu nu se opune,ingaduie aceasta ratacire ,deviere de la invatatura sfintilor, dar nu e de acord
-asa si aici pot sa faca o canonizare formala, a unui ecumenist (p Boca care a pictat 2 eretici)
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare