![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Voi sectanții aveți niște fixe. Una e cea legată de Scriptură și numai Scriptură.
Scăpând din vedere spusa Domnului referitor la cele ce ne va învăța Sfântul Duh. Treceți peste și mai vorbim.
|
||||
|
||||
|
Duhul Sfânt ne învată ceva contrar Scripturii, mai ales când El Însuși a inspirat Scriptura? Întreb și eu așa, în simplitatea mea...
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu dragule, în completarea ei.
|
||||
|
||||
|
OK. Dar dacă ”completarea” ei vine în conflict cu partea supusă completării, avem [aveti] o problemă: ori completarea e falsă, ori Duhul Sfânt... Doamne iartă-ne!
Tertium non datur.
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. |
|
|
||||
|
||||
|
...ori porumbelu' de care asculti tu e cioara....
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
...de fapt Sf. Scriptura e o "completare"...a Sf.Traditii.Scriptura e doar o infima parte a Traditiei fixata in scris.Problema sectantilor e ca n-au Traditie si se bazeaza exclusiv pe Biblie dar... Biblia insasi e o picatura din Traditie si interpretarea ei se face in spiritul Traditiei ,nu dupa ureche(sau cum le sopteste cioara) cum o fac sectele.Biblia e un fruct care n-a aparut in aer, ci are un pom din care a crescut si s-a dezvoltat.
|
|||
|
|||
|
Conflictul exista doar in traditia voastra, ca sa va justificati si voi existenta cumva, altfel cum ar crede cineva ca a aparut "adevaratul crestinism" decat fiind mort si inviat nu dupa 3 zile ci 18 secole mai tarziu, printr-o groteasca si diabolica paralela la faptul biblic.
|
||||
|
||||
|
Fă te rog un exercitiu: arată-ne unde vine în conflict traditia noastră cu Scriptura. Cu referire doar la problema reprezentărilor în scop de închinare si slujire (icoane), ca să nu ne mai depărtăm de subiect.
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. Last edited by centesimusvicesimusoctavus; 05.10.2015 at 07:04:15. |
|
|
||||
|
||||
|
amice, ti-am mai aratat de cateva ori ca si poporul evreu foloseau obiecte (icoane) atunci cand se rugau lui Dumnezeu, si tot nu vrei sa intelegi