![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate, se mai intampla si accidente. Nu spun ca e normal ce s-a intamplat, dar in razboi se pot intampla si astfel de chestiuni. Desigur, gestul nu e scuzabil si nu poate fi ignorat. Dar, din punctul meu de vedere, mai important decat discutiile acestea secundare, despre probleme ale realitatii curente, ar trebui sa dezbatem probleme duhovnicesti, nu breaking news. Riscam sa ajungem ca niste tatze de la tzara, care toaca toate problemele minore, nicodata pe cele cele esentiale.
"Cred Doamne, ajuta necredintei mele." |
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca le este frica sa le dea un pistol adevarat in mana, fie si cu incarcatorul gol, spune multe despre adevaratul "atrenament" care il au "durii" nostri.
Pe de alta parte, s-ar putea sa nu fie pe stoc, e un antrenament de genul "uite ce am face daca am avea si noi pistoale" :) Mai era un exercitiu din asta multinational, englezii (parca) aveau dopuri pe teava pustii, dar macar erau arme adevarate..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.10.2015 at 14:44:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Un pistol din plastic nu-ti ofera aceleasi posibilitate de formare ca unul real, diferenta majora fiind greutatea.
Nici senzatiile nu sunt aceleasi cand cineva indreapta spre tine un pistol de plastic fata de unul real. Pistoalele de plastic se folosesc atunci cand stii ca te antrenezi cu dobitoci si stai mereu cu stres din cauza ca exista riscul ca unul sa aiba un cartus pe teava. Ceea ce, sa recunoastem, este mult mai aproape de realitate. Puteau sa le dea macar replici de airsoft.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.10.2015 at 17:09:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici big brother antrenand armata irakiana :
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Penal. Au mare încredere în slugi, pardon, aliați.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai ca ne fac praf intr-o confruntare directa cu AKM-urile alea.
![]() Ai nostri le iau pistoalele copiilor dimineata. Azi joaca-te cu papusile ca am pregatire. :) |
|