Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2015, 11:03:38
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
NU?? Sunt derutat. Citesc informații confuze și contradictorii și crisstiann nu mai apare odată să mă lămurească.
La fel de bine ai putea sa intrebi un enot din Delta (ca si asa locuiesti relativ aproape) teoria numerelor. De ce nu? In fond, poate o intuieste, dar nu o poate exprima si comunica. In schimb, colegul nost' petruvodist exprima si comunica preponderent blasfemii si obraznicii. Asta e cu adevarat nasol.
Vechi 12.10.2015, 11:21:08
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nasol ești tu.
Vechi 12.10.2015, 11:23:51
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nasol ești tu.
Pai da, sunt, dar ce face cristiann e si mai nasol.
Vechi 12.10.2015, 11:28:36
crisstiann crisstiann is offline
Banned

Data înregistrării: 06.10.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
...:))) Predica este presărată cu foarte multe întrebări care sunt lămurite la finalul predicii:

Dar fiindcă a venit Iisus și a pus cu adevărat problema măntuirii omului, reîncarnarea, deci mântuirea automată, nu are nici o bază în Revelație. O mai spune și Sfântul Pavel: "Este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecați" (Evrei 9, 27).Deci nu este rânduit să fie vieți și morți succesive."

ps: vrei să vezi ce am subliniat? Sau vei ignora din nou acest mesaj?
-da mai omule am zis clar :nu credea in reincarnarea hindusa dar si-a facut propiul lui sistem de gandire credea intr-o reincarnare "crestina", om -inger,...
-de asta se credea incarnarea Sfantului Ioan Botezatorul asa cum zice p Staniloae si p Arsenie papacioc
Vechi 12.10.2015, 11:33:04
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crisstiann Vezi mesajul
Arsenie Boca ii primea pe greco-catolici la spovedit si impartasit cu binecuvantarea mitropolitului Balan, fara trecerea lor la ortodoxie prin taina botezului.
Aici nu e nimic gresit, daca aceia au trecut la ortodoxie. E o intelegere gresita, din necunoastere, care am vazut ca apare la mai multi care sunt impotriva ecumenismului. Prin iconomie se pot primi cei din alte culte, eretici sau schismatici. Acest lucru e stabilit chiar la sinoadele ecumenice. De exemplu si arienii erau primiti fara botez, doar mirungere.
Vechi 12.10.2015, 11:33:30
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
Am citit aproape tot ce a scris parintele Arsenie Boca si nu am gasit nici o afirmatie neortodoxa. Tu ai citit? Nu cred ,caci daca ai fi citit n-ai fi postat nici un mesaj impotriva parintelui.Tu esti doar un agitator care nici macar nu intelegi ce transmiti,dar tocmai asta e conditia sa fii un pion controlat de altii.

-ai citi tu dar nu ai inteles ca nu au nivelul duhovnicesc si poate nu ai citit dogmatica ortodoxa asa cum a citit p Anitulesei
-nu ai inteles si nu ai gasit afirmatii neortodoxe pt ca nu ai citit din sfinti, si nu tii cont de mari duhovnici (p Arsenie Papacioc, p Ioanichie Balan,p Adrian Fageteanu...) care il credeau pe Boca inselat
-nu sunt un agitator asa cum nu este p Anituleseu, asa cum nu a fost p Arsenie Papacioc care zicea de Boca ca credea in reincarnare si ca a fost in inselare si sa nu citim cartile lui.
Vechi 12.10.2015, 11:47:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Repezi stupid niste argumente iar cele la care ti s-a dat o replica la ocolesti - tipic sectar.
Miroase a o a 4a banare
Vechi 12.10.2015, 11:51:08
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Pentru cei ce nu stiu, cunoasterea faptelor din trecut nu apare doar in cazul sfinteniei. E o forma intalnita si in inselari, pentru ca demonii stiu trecutul, dar nu cunosc viitorul. Orice ghicitor cu "har" stie sa ghiceasca din trecut, chiar eu am cunoscut o persoana care ghicea exact ce s-a intamplat cuiva in trecut.
Vechi 12.10.2015, 11:56:08
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crisstiann Vezi mesajul
Petitie online impotriva canonizarii

Semnat (#22) !

M-au convins argumentele de pe topicul asta.
Vechi 12.10.2015, 12:23:24
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Repezi stupid niste argumente iar cele la care ti s-a dat o replica la ocolesti - tipic sectar.
Miroase a o a 4a banare
-argumentele sunt luate de la p Anitulesei care a tinut cont de duhovnicul lui,de sfinti,de parinti duhovnici (p Arsenie Papacioc, p Ioanichie Balan,p Adrian Fageteanu.. ) care il credeau pe Boca inselat

-cine esti tu sa-mi zici ca trebuie sa fiu banat cand tu trebuia sa fii banat de zeci de ori
-asta e atac la persoana,mai ales ca ati scris si numele meu, voi trebuie sa fiti banati
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare