![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
faci rezervari si sa dai si bani inainte cu 10 luni daca atunci cand ajungi la fatza locului nimeni nu te stie, si sala este inchiriata altui eveniment. Dar in fine astea-s chestii organizatorice.Nimeni nu-ti garanteaza localul. Poti doar sa ai bafta ca lucrurile nu s-au schimbat timp de 10 luni. Asta e altceva. Citat:
in parohia ta nici nu trebuie sa cauti loc mai ales cu 10 luni inainte. Vorba aia, te cunosc toti preotii slujitori ai parohiei.Apoi nu cred eu ca exista un preot care sa te refuze cu nunta in afara de perioadele specifice. Citat:
In schimb cred ca trebuie sa anunti cu cel putin 2 luni inainte pe cunoscuti si pe viitorii invitati privind planurile de nunta.Si asta nu din bucuria evenimentului ci ca sa le dai timp sa se pregateasca si ei , in special financiar. Il anunti pe om din timp sa puna un ban depoarte pt viitorul vostru. Mi se pare absolut normal. Citat:
|
|