Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2015, 23:10:24
Marian_ Marian_ is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.10.2015
Implicit

La fel ca si RalucaG, sunt impresionat de amploarea analizei filosofice pe care a luat-o aceasta discutie... Faptul ca am spus ca stau cu chirie nu inseamna ca asa doresc sa-mi cresc viitorii copii, Copacel... te duci prea depaaaarte cu gandul inchipuit. De curiozitate intreb, daca aveam apartament si plateam rata la "prima casa", suna mai bine? Pt ca nu sunt castigator la loto sa-mi permit la 29 de ani sa iau casa in Bucuresti cu banii jos... In fine. Legat de acest aspect vreau doar sa mentionez ca as prefera sa iau prima casa impreuna cu femeia pe care as iubi-o, dar daca nu am cu cine... atunci intentionez sa o achizitionez si singur in viitorul apropiat. Viata merge inainte cu sau fara cineva cu care o impart. Si mai ales, decat sa-mi impart viata cu o femeie materialista si fara suflet, cum le descrii tu, Copacel, prefer sa fiu singur toata viata. Nu sunt chiar atat de nefericit singur, incat sa accept orice femeie; din contra, viata mea o consider frumoasa asa cum e, si voi alege cu mare atentie persoana cu care o voi impartasi.

Partea materiala este importanta in societatea in care traim, intr-adevar. In ziua de azi pana si sanatatea o cumperi cu bani. Bogatia sufletului este insa cel putin la fel de importanta, pentru a fi fericit. Sunt sigur ca mai exista oameni buni, cu inima calda si iubitoare. Am cunoscut astfel de oameni din fericire, si sper ca Dumnezeu sa aibe si pt mine pe cineva asemanator. O femeie cu calitati si defecte proprii, care sa ma faca sa-mi tresalte inima la vederea ei. :)
Reply With Quote
Vechi 12.10.2015, 23:18:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Ce aveti oameni buni cu fantezia lui Copacel?
Sa-l lasam sa afle singur, pe coaja lui, cum stau de fapt lucrurile.

BTW, in Ion parca barbatul era cel ancorat in materialism (un adevarat Copac), nu femeia, dar cine suntem noi sa-l contrazicem pe Maestru?

Thread Tools
Moduri de afișare