![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemenea mai vine si cand simte ca ii oferiti afectiune. Cum s-a rezolvat pana la urma? Last edited by ioana5760; 21.10.2015 at 16:21:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Am gasit o solutie...dialectica. Conform cererii doamnei Max, nu dau sa manance pisicii in casa si evit sa o primesc in casa. Asta nu ma impiedica sa-i pun sa manance in curte. Numai ca... s-a aflat. In lumea pisiceasca. In ultimele zile, pisica doamnei Max, care e gri-petrol (pisica, vreau sa spun) vine insotita de o pisica neagra. Asta, nu stiu a cui e si daca e a cuiva. Apartine bunului Dumnezeu. In fine, intr-o zi, cand astea doua pisici erau la masa, am vazut in castanul din curte un motan care se uita fix la ele, cu coada balanta. Poate ca venea si pana acuma, dar acuma, castanul pierzandu-si podoaba de frunze, a devenit vizibil. In fine, s-a intamplat numai o data si, deocamdata, nu a mai revenit.
Sa fie o pedeapsa pentru faptul ca toata viata am luat in ras babele care hranesc multe pisici ? Lucrurile par sa evolueze incat sa fiu intr-o situatie asemenea lor...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si asta sper sa se intample :) e in planul nostru. Daca se va putea materializa, deja depinde si e voia Domnului.
Citat:
Oare stii ce-i in capul unui om? Ma egraba stii ce-i in capul unui aimal decat in capul unui om, dar asta e alta poveste. Comportamentul aimalelor depinde extrem de mult de comportamentul, personalitatea si ducatia stapanilor. Daca iti bati animalul, poti fi sigur ca, la un moment dat vei fi atacat sau cineva va fii atacat. Al nostru nu e, si nu va fii chiar cat vitelul, dar e, in primul rand o rasa inteligenta si iubitoare de copii si in al doilea rand, cainele primeste si el o educatie, nu e lasat de capul lui sa faca ce il taie capul. Desi, sincer, cainele ne seamana in multe privinte; probabil a imprumutat/preluat lucruri din personalitatea noastra... In fine, ma opresc aici cu discutia despre animale, deoarece, e clar ca parerile sunt oricum impartite si asa vor fi. Oricum nu ne vom convinge unii pe altii de nimic si ramanem tot cu conceptiile personale.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cu pisica mea mai mereu ne "ciondanim", o intarat, o enervez, ea ma musca, ma zgârie, sunt jocurile noastre. Însă in ochi sau la nivelul fetei NICIODATA nu m-a atacat! Si de mii de ori când începea sa mârâie eu îmi loveam nasul de al ei, ne jucam etc. Mereu ghearele sau coltii le infigea în mâini, in picioare, dar niciodata la nivelul capului! Eu consider pisicile niste animale extrem de inteligente, cum am relatat si intr-un post anterior!
Last edited by Raoul; 26.10.2015 at 20:48:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Cati ani ai ?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai voi sunteti haita lui.S-a integrat in "haita".
|
|
||||
|
||||
![]()
Copacel, cam asta chiar e perceptia cainelui.
Am avut si pisica (nu era a noastra, era practic a scari de bloc, dar am adapostit-o lanoi toata iarna trecuta si acum 2 ierni), iar pisicile sunt altfel. Desi foarte cumintemotanul, nu se urca pe masa, nu facea stricaciuni, nu era asa afectuos si era mai independent decat cainele. Lucru normal daca m gandesc ca cine stie cati ani a trait pe langa bloc, trebuind sa se apere de caini si oameni. Cainele, si and ne jucam si ne molfaie, daca zicem "au" se opreste instant. Asa il testam uneori sa vedem cand si aca se opreste. La fel si daca scoti sunetul acela cand te doare (ala nu stiu sa-l expluc :)) ). Mai nou, inepe sa se maturizeze cainele; refuza sa isi mai faca treburile pe balcon, se tine cat poate e mult, pana il scoatem afara. Rar, daca nu mai poate tine merge pe balcon sa ii faca treburile, si asta doar in timpul zilei, daca cumva ramane mai mult timp singur acasa, daca nu ajungem noi la timp; pe timpul noptii nu se misca de langa noi nici macar ca sa bea apa.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi la bloc avem pisicute (5-6) pe care le-am castrat si le hranim, in special eu, indiferent de ce zice lumea. Arata una si una si cu blanite frumoase. |
|