Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2015, 01:54:18
city_star city_star is offline
Banned

Data înregistrării: 01.10.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Allexa Vezi mesajul
Păi și tu ce zici, că asta e ordinea, apropierea fizică și apoi intrarea în vorbă?
În anii ăștia ce te-a oprit să intri în vorbă cu fete? Că niciuna nu așteaptă să te apropii fizic de ea, ci mai degrabă să te intereseze ea ca persoană. De fapt problema e de relaționare, nu de păstrarea fecioriei. Că sper că ai văzut bărbați adevărați (ca tărie sufletească) printre cuvioșii noștri părinți călugări, ce și-au păstrat fecioria. Dar nu înseamnă că nu sunt bărbați!
Nu. nu ai inteles. Stiu cazul unui baiat (si nu e singurul) care a fost virgin pana la 25 de ani si nu era capabil sa intre in vorba cu o fata si nu era capabil sa conduca o masina. Si-a facut curaj, cu greu, si a mers la prostituate, a facut sex, de 2-3 ori. Apoi, in mod miraculos, a devenit capabil sa initieze o discutie cu o fata straina, si a devenit capabil sa conduca masina. Totul e psihologie aici.
Oare de ce baietii virgini la varste mai mari de 24-25 de ani nu sunt capabili sa conduca o masina ?

Ce m-a oprit in anii astia sa intru in vorba cu fete ? Dar pe fratele meu de ce il refuza toate fetele desi el nu este timid, este capabil sa intre in vorba cu orice fata. Toate il refuza. Fara sa-i prezinte motiv. Mai trebuie alte dovezi legat de existenta farmecelor ?
la mine problema e mai graba. Sunt incapabil de a deschide gura in fata unei persoane straine. teama de societate, faptul ca in copilarie nu m-am jucat cu copii.
Ca sa intru in vorba cu o fata, trebuie sa ma uit la ea. pai ce zic sfintii parinti ? sa nu poftim nimic strain. Sa nu ma uit la fete. Dar casatoria e una din caile catre mantuire.
pai in toata copilaria m-am jucat cu 3 sau 4 copii, timp de 4-5 zile. De unde socializare ? Avand probleme de vorbire, nu puteam face mare lucru. In 1994 imi placea de o fata, dar nu eram capabil sa intru in vorba cu ea.
Copii care in copilarie sunt obraznici, nesimtiti, care arata degetul mijlociu, care injura obscen, care fac sex din adolescenta, care sunt nesimtiti, nerusinati, aceia ajung oameni maturi, capabili sa dea un telefon, capabili sa agate o fata, capabili sa sune instalatorul cand trebuie sa schimbe teava de apa. Si apoi la 30 de ani se spovedesc, ca sunt oameni la casa lor, cu familii, cu copii. acum e timpul sa se faca baieti cuminti.
La biserica majoritatea sunt oameni in varsta. La sf Maslu, numai oameni in varsta, sau familii. Putin tineri necasatoriti. Findca tinerii isi traiesc viata.

Sper ca m-am exprimat coerent mai sus. Sufar de depresie severa de multi ani.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 00:20:42
Suferinta Ovidiu_26 Generalitati 8 19.09.2024 00:05:39
Sindromul "baiatului rau" adimirea Generalitati 30 13.07.2012 10:50:16
Ajutor in suferinta Hionia Umanitare 6 13.06.2012 00:28:55
Mila si Suferinta florin.oltean75 Generalitati 0 04.04.2011 21:44:24