![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi si un caz tragic - o persoana instabila psihic.
Oricum, ca sa pierzi atata timp pentru ceva care nu-ti foloseste practic la nimic este nevoie de ceva probleme la etaj. Poti sa te mai uiti ce a postat acolo, oricum o sa fie mult mai prolific acolo avand in vedere ca a fost banat aici.
|
|||
|
|||
![]()
Ca majoritatea adolescentilor de pe net? :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu in halul asta.
Sper.
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate este realitatea si nu e nimic de ras :)
|
|
|||
|
|||
![]()
eu as vrea sa va povestesc ceva ..........aveam un amic , tanar , terminase facultatea , avea un job bine platit , ce sa mai , o viata frumoasa ........dintr-o data am aflat ca vrea sa se calugareasca , sincer m-am bucurat pentru el pentru ca stiam ca este credincios ......in schimb vreau sa zic ca toata lumea a fost extrem de socata cand a anuntat acest lucru , a fost facut nebun , toti ziceau ,,ba asta s-a tampit ,, , parintii au fost distrusi de parca murise ......DE CE ACEST COMPORTAMENT? de ce esti socotit nebun , labil psihic , etc etc daca vrei sa te calugaresti ?
daca esti parinte si iti ajunge copilul doctor, inginer , programator, politist te bucuri nespus , in schimb daca alege viata la manastire ti-e rusine cu el .......adica e o rusine sa fii calugar sau cum ?????? |
|
||||
|
||||
![]()
Zi și tu dom'le!
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca doar nebunii se duc la manastire! :)
|
|
|||
|
|||
![]()
tu ai fost vreodata la manastire?
|
|
||||
|
||||
![]()
e doar parerea ta. Asta nu inseamna ca e si adevarat!
|
|||
|
|||
![]() Citat: