![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A zis "bah daca ma duc o sa ma barfeasca astia in toata Samaria.Hai mai bine nu ma duc".Nici vorba.Nu s-a gandit deloc la asa ceva sau daca s-a gandit nu i-a pasat ca era mai importanta actiunea sa decat gura lumii. Pai ce-ar fi facut Vasile Cel Mare sau na, Grigore de Nazians(care fuse amentitat cu moartea pe fatza sa nu vina la Constantinopole) ? Hai mai, hai sa fim seriosi sa nu mai gasim scuze, Ce Dumnezeu... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vezi ca repeti si tu ce auzi fara sa te intrebi macar de ce gandesti asa ? Gata, au zis astia la tv sa vina Patriarhul - trebuie sa vina. Omul s-ar fi dus daca era solicitat si era bine primit. Dar cand nu esti bine primit eviti confruntarea, ce rost are sa pui paie pe foc ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
parte la toate evenimentele importante din aceea tzara. Cum adica sa vii daca esti invitat ? Dar acel samarinean a fost invitat sa-l salveze pe acel amarat ? Citat:
Din ce-mi spui tu aici , ori lui Daniel ii este frica ori nu i-a pasat.In ambele cazuri e grav. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
mai casca lumea, dar nu e obligata sa tina gura deschisa si in timp ce aia ...dejecteaza..
mai ales din astia care se cred isteti tare ca ei au discernamant si stiu cand sunt manipulati si uite ii vezi dansand fix pe melodia de la pro(s)tv.
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AlinB;604350
mai ales din astia care se cred isteti tare ca ei au discernamant si stiu cand sunt manipulati si uite ii vezi dansand fix pe melodia de la pro(s)tv.[/QUOTE] Tu ai o idee fixa cu protv-ul.Nici nu ma uit la protv.Nush ce tot dai cu protv-ul. |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci probabil rezonati cumva, sunteti pe aceeasi frecventa.
Ca de ce n-a venit Patriarhul sa-si faca imagine pe seama celor morti? Hau hau. Ca daca venea, puneau placa sa se roteasca in sens invers. De ce a venit sa-si faca imagine pe seama celor morti? Ca ia uite cati preoti sunt peste toti, nu mai avem loc de ei. Si ca de obicei, pentru oricare din variante se gasesc latratori de serviciu care sa le tina isonul, ca nici lor nu le place Biserica.