![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Aaaa, deci si judecatorii. Pai Iuliu, pe o logica simpla, daca totul este controlat si tu esti controlat si manipulat, constient sau inconstient :) Depinde in ce directie. Mai, dar eu nu prea ma simt nici controlat si nici manipulat. Inseamna ca sigur am o problema :)) Coruptia e o tema falsa ? :)) Foarte tare, a fost una dintre cauzele prabusirii Imperiului Bizantin da noi am rezolvat-o. Ce memorie scurta avem.Daca s-ar spune,pe bune, ce s-a intimplat in tara asta in ultimii 25 de ani, atunci aia din Damasc s-ar baga sub pat privind la tv ce ar iesi in RO. Da spuse pe bune, indiferent cat de sinistra ar fi realitatea. Asa, sunt doar proteste soft si tot starnesc pasiunii pro si contra :)
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 05.11.2015 at 12:08:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Americanii erau la fel si atunci :) Inseamna ca problema o aveau bunicii nostrii, nu eu :) Saracii, dupa ce s-au trezit cu bolsevicii pe cap acum ne dam seama ca nici macar nu stiau pe cine asteaptau de fapt. O sancta simplicitas :)) Hai ca plec iar la treaba, bafta la critica, daca mai traia Caragiale si ne vedea murea de inima rea. Numai bine!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intre timp au aparut teroristii care le-au amenintat libertatea. Asa ca au trebuit luate masuri. Au renuntat la libertatile firesti si au ramas cu libertatile dracesti de care se pot bucura in voie. Last edited by iuliu46; 05.11.2015 at 12:19:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|