![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Fericit cel care caută la sărac și la sărman; în ziua cea rea îl va izbăvi pe el Domnul.
2. Domnul să-l păzească pe el și să-l vieze și să-l fericească pe pământ și să nu-l dea în mâinile vrăjmașilor lui. 3. Domnul să-l ajute pe el pe patul durerii lui; în așternutul bolii lui să-l întărească pe el. 4. Eu am zis: "Doamne, miluiește-mă; vindecă sufletul meu, că am greșit ție". 5. Vrăjmașii mei m-au grăit de rău zicând: "Când va muri și va pieri numele lui?" 6. Iar de venea cineva să mă vadă, minciuni grăia; inima lui aduna fărădelege sieși, ieșea afară și grăia. 7. Împreună împotriva mea șopteau toți vrăjmașii mei; împotriva mea gândeau de mine rele. 8. Cuvânt nelegiuit spuneau împotriva mea, zicând: "Nu zace, oare? Nu se va mai scula!" 9. Chiar omul cu care eram în pace, în care am nădăjduit, care a mâncat pâinea mea, a ridicat împotriva mea călcâiul. 10. Iar Tu, Doamne, miluiește-mă și mă scoală și voi răsplăti lor. 11. Întru aceasta am cunoscut că m-ai voit, că nu se va bucura vrăjmașul meu de mine. 12. Iar pe mine pentru nerăutatea mea m-ai sprijinit și m-ai întărit înaintea Ta, în veac. 13. Binecuvântat este Domnul Dumnezeul lui Israel din veac și până în veac. Amin. Amin. (Psalmul 40) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un chestionar cosmologic original | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 151 | 04.12.2012 20:55:57 |
biblia | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 0 | 19.09.2011 17:33:45 |
Original Apocalipsa? | JeanneArc | Secte si culte | 3 | 20.11.2010 15:21:37 |
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara | pac_man_c | Generalitati | 5 | 28.12.2009 03:52:06 |
biblia | The_Fallen | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 04.10.2009 12:47:18 |
|