Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2015, 16:28:31
crinrin
Guest

Implicit "Fericiți cei milostivi, că aceia se vor milui."

1. Fericit cel care caută la sărac și la sărman; în ziua cea rea îl va izbăvi pe el Domnul.
2. Domnul să-l păzească pe el și să-l vieze și să-l fericească pe pământ și să nu-l dea în mâinile vrăjmașilor lui.
3. Domnul să-l ajute pe el pe patul durerii lui; în așternutul bolii lui să-l întărească pe el.
4. Eu am zis: "Doamne, miluiește-mă; vindecă sufletul meu, că am greșit ție".
5. Vrăjmașii mei m-au grăit de rău zicând: "Când va muri și va pieri numele lui?"
6. Iar de venea cineva să mă vadă, minciuni grăia; inima lui aduna fărădelege sieși, ieșea afară și grăia.
7. Împreună împotriva mea șopteau toți vrăjmașii mei; împotriva mea gândeau de mine rele.
8. Cuvânt nelegiuit spuneau împotriva mea, zicând: "Nu zace, oare? Nu se va mai scula!"
9. Chiar omul cu care eram în pace, în care am nădăjduit, care a mâncat pâinea mea, a ridicat împotriva mea călcâiul.
10. Iar Tu, Doamne, miluiește-mă și mă scoală și voi răsplăti lor.
11. Întru aceasta am cunoscut că m-ai voit, că nu se va bucura vrăjmașul meu de mine.
12. Iar pe mine pentru nerăutatea mea m-ai sprijinit și m-ai întărit înaintea Ta, în veac.
13. Binecuvântat este Domnul Dumnezeul lui Israel din veac și până în veac. Amin. Amin. (Psalmul 40)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un chestionar cosmologic original neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 151 04.12.2012 20:55:57
biblia AlexieOmulLuiDumnezeu Rugaciuni 0 19.09.2011 17:33:45
Original Apocalipsa? JeanneArc Secte si culte 3 20.11.2010 15:21:37
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara pac_man_c Generalitati 5 28.12.2009 03:52:06
biblia The_Fallen Despre Biserica Ortodoxa in general 28 04.10.2009 12:47:18