![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Era o parabola cu un om care a fost ranit de o sageata otravita. Prietenii vor sa il duca la doctor. Dar omul zice: "Stati asa, nu vreau la doctor pana nu ma lamuriti, cine a tras asupra mea, era un om scund sau inalt, de ce a tras asupra mea, a fost cu intentie sau un accident? cu ce fel de arc a tras asupra mea, sageata din ce era facuta, etc.". Evident, in felul asta, omul nostru n-a mai ajuns la doctor, a murit. Citat:
Valabil si in cazul asta. Daca nu se simte satisfacuta de o explicatie simpla si la obiect, putin probabil ca una complicata o sa faca treaba mai buna. Atunci omul e problema nu explicatia. Citat:
Nu cumva mai degraba o tenteaza idee ne-pocaintei, adica daca nu exista Dumnezeu, orice e permis, hai sa ma conving ca nu exista Dumnezeu desi constiinta imi spune altceva.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.11.2015 at 16:47:54. |
|
|
||||
|
||||
|
Un ateu ce a vrut sa-i puna bete-n roate i-a aratat site-ul asta si ea , fiind la inceput , nu s-a lepadat si a spus ca are niste nelamuriri. Asta nu inseamna ca cocheteaza cu ateii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, da-i bataie, pentru "niste nelamuriri" ai zis ca ai dotarea necesara si data viitoare sa nu se mai intinda la discutii cu prostii.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adică deopotrivă pt scoaterea din cap a ideilor creștine, cât și a celor anticreștine, Sau numai a celor anticreștine? Sa u eficiență nue verificată, însă metoda e permisă doar în cazul ideilor anticreștine și imorală în cazul opus? Sau eficiență nu ține de motiv, ci e pur și simplu una fizică, în funcție de forta fizică și psihică a celui care o aplica? |
|
|
|||
|
|||
|
Tu citesti cu atentie inainte sa dai replici?