![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iti bați joc de drama a zeci de familii , de acei tineri plecati de langa noi. Sa-ti fie rusine , lichea ce esti !
|
||||
|
||||
|
Cantaret, compozitor si autor al unui volum de poezii, Ovidiu Mihailescu a scris o poezie emotionanta despre drama din Colectiv si efectul ei asupra societatii. Versurile au fost postate pe pagina sa de Facebook.
Colectiv Nu există cuvinte Nu există răspuns Ne îngheață în minte O tornadă de plâns Ne cutreieră-n sânge Rana marii dureri Lîngă mama ce plânge Crucea poartă tăceri Tinerețe jertfită Fără nici un motiv Pentru-o țară adormită Într-un iad colectiv. O întrebare ne doare Când prea mult am tăcut Tinerețea ne moare Pentru lașul trecut Ne cutreieră-n vise Un incendiu de vină În minciună și beznă Ne-am ascuns de lumină! Tinerețe jertfită Într-un iad colectiv Țara astăzi trezită Pune somnul la zid! Tinerețe jertfită Să dărâme alt zid Țara toată palpită Pe un rug colectiv!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sau la tine fanboy Iohanis = "drama a zeci de familii, etc". Esti cam slobod la gura pentru cineva care azi ii da cu "Post binecuvantat' si imediat ce a iesit din post zici ca s-a nascut la usa cortului. Dar nah, de farisei nu ducem lipsa nu stiu de ce ma mai mir..