![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu mi-as mira de rezultatul raspunsului...
E intersant intr-un fel. Tu la ora actuala consideri inacceptabili asemnea balanta. Nu nimic.Prima oara e socul, apoi este obisnuinta. Din cate am inteles un maghiar a devenit prim-ministru ? Aham.Deci se poate, se poate orice bre....absolut orice ! PS: vezi ca la Min Justistiei(?..pfff mda Justiei..in fine) a fost pusa o tipa de la ONG-ul Freedom House Romania(adia Soros) ca sa apere drepturile omului. Pt mine este clar: daca preoti refuza casatoriile cu homosexuali, atunci vor face puscarie pt ca se va considera infractiune, ca vezi Doamne biserica nu respectiva si incalca flagrant drepturile omului. PS2: noul prim-ministru nu stie sa pronunte in engleza cuvantul "management".L-a citit ca analfabetul. Asa cum este scris asa l-a citit. Deci petarde si pocnitori ai... PS3 ![]() pe ponta l-a dat jos atentatul de la colectiv pe oprea l-a dat jps atentatul asupra aceluii politist Oprea era singurul care stia multe si nu putea fi prostit de straini pe fatza. Si acum ii ai pe agaricii astia.Mda, va fi un un fel de 2012 heavy-reloaded. Singurul lucru care-i trebuia acestei tzari este un guvern de gunoieri-politici prin a caror incompetenta vor duce la catastrofe sociale si haos.Si acolo unde e haos este si prezent Abdul-de-Isis , prelej pt a instaura noua ordine. In fond abdul-de-Isis este angajatul lui Merkel. Last edited by Copacel; 15.11.2015 at 14:40:41. |
|