![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Asta-i mai grav pentru ca nu stiu cati procurori cinstiti mai sunt in Romania - probabil pot fi numarati pe degetele de la o mana.
Dar intr-o lume normala, nu l-as inlocui cu nimic, as lasa procuratura normala sa se ocupe de toate dosarele. Ar exista un departament in cadrul procuraturii care sa se ocupe de coruptia mare. Fara buget separat, fara conducere separata si fara fir direct de la SRI. Sau proptele pe la nu stiu ce ambasada. Pentru ca tare ma tem ca unul din lucrurile pe care ar trebui sa le cerceteze este implicarea acelei ambasade in diferite afaceri. ( vezi cazul cu fondul Proprietatea ) |
|
|||
|
|||
![]()
Mama da ce vamaioata vor sa puna la Min. Justitiei. S-o fi integrat si asta in infinit ?
![]() E clar ca mafia care controleaza acum justitia e din ce in ce mai puternica. Si vor avea grija ca mereu in fruntea DNA-ului si in fruntea ICCJ sa se afle doar butoanele licuriciului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Clar. Bivolarul va conduce Romania si va legifera poligamia :)
|
|||
|
|||
![]()
Ei, i s-o fi mișcat și ei vreo ansă (intestinală) ceva mai energic, la auzul vreunei vești emoționante.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pomeniti-o, va rog, si pe Anca Maria, o tanara, una din victimele de la Colectiv, care se afla inca în stare grava, intubata, zbatandu-se intre viata si moarte
![]() ![]() ![]() ![]() Dumnezeu sa va rasplateasca! â |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
AMIN ! Ne vom ruga pentru ea si in Grupul de Rugăciune de pe acest forum , din care fac si eu parte , coordonat de Delia . Doamne ajută!
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 17.11.2015 at 06:44:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: