![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Alin, copilul needucat e o himeră. Orice copil învață, orice copil capătă o educație.
Dacă nu o face nimeni în mod organizat cu el, o va face singur, în virtutea curiozității înăscute și a stimulilor ambientali. Ca urmare rămâne întrebarea: cine și înspre ce finalități ne educă pruncii? În ce mă privește am ales să ofer eu educație sexuală copiilor mei, înainte sau împotriva a ceea ce le oferă ca alternativă lumea, maidanul, școala postmodernistă și guvernele cutărescului. O educație sexuală în școli este absolut vitală. Copiii noștri sunt deja, de la vârste foarte fragede, stimulați către narcoza erosului, plin mii de mijloace. E vital să fie apărați de acest morb. E vital să li se ofere explicații adecvate puterii lor de înțelegere. E vital ca Biserica, prin oamenii ei înțelepți și binevoitori să spună copiilor tot adevărul, iar nu numai o parte. Tăcerea și rușinea sunt cele mai proaste alegeri în privința educației sexuale. Dacă nu îi educăm noi, creștinește, îi vor educa alții cum vor pofti. Asta vrem? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce spuneți această școală?: https://www.youtube.com/watch?v=M6Rd2TVuZYE Păcat asemenea școli sunt foarte rare și nu mulți și-ar permite asemenea școli. Păcat că Biserica nu se implică mai mult în asemenea proiecte, în contextul în care statul este tot mai dezinteresat. La Constanța s-a putut și, din câte știu, școli asemănătoare sunt la Tmișoara și la Cluj. |
|
|
|||
|
|||
|
De măi Ovidiu, așa ar fi bine... Dar cine să se ocupe de asta, că oamenii "mari" au treburi mai importante iar noi ăștia mici nu contăm prea mult, nu-i așa?
Ființele forumistice nu contează decât, eventual, la noile alegeri electorale....:) * Nu pricep în ruptul capului de ce o țară care își vrea binele nu găsește validă unitatea dintre Biserică, stat și familie. De ce, de ce... Că nu e duh de unitate, d-aia. Nici măcar în Biserică, așa cum e pe la noi pe pământ, se pare... Și de ce nu-i duh de unitate? Chiar așa, de ce? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat: