Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2015, 12:31:32
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Alin, copilul needucat e o himeră. Orice copil învață, orice copil capătă o educație.
Dacă nu o face nimeni în mod organizat cu el, o va face singur, în virtutea curiozității înăscute și a stimulilor ambientali.
Ca urmare rămâne întrebarea: cine și înspre ce finalități ne educă pruncii?
În ce mă privește am ales să ofer eu educație sexuală copiilor mei, înainte sau împotriva a ceea ce le oferă ca alternativă lumea, maidanul, școala postmodernistă și guvernele cutărescului.

O educație sexuală în școli este absolut vitală. Copiii noștri sunt deja, de la vârste foarte fragede, stimulați către narcoza erosului, plin mii de mijloace. E vital să fie apărați de acest morb. E vital să li se ofere explicații adecvate puterii lor de înțelegere. E vital ca Biserica, prin oamenii ei înțelepți și binevoitori să spună copiilor tot adevărul, iar nu numai o parte. Tăcerea și rușinea sunt cele mai proaste alegeri în privința educației sexuale. Dacă nu îi educăm noi, creștinește, îi vor educa alții cum vor pofti.
Asta vrem?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare