|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pot sa te intreb cat timp ai stat cel mai mult fara alcool, abstinent?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu sunt și nu am fost niciodată alcoolic.Nu consum am consumat acool de vreo 2 luni.Eu doar treceam în revistă etape și stări din viata mea.

__________________ Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Daca directia e clara, cum de nu ai finalizat nimic din lucrurile de care te-ai apucat? 
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 

__________________ Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

E riscant sa bei apa nefiltrata, ce sa mai zici de ganduri nefiltrate..

| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 P.S. Aleg să mă otravasc ,să beau mizerii, nămol, doar ca până la urma dau de o apă pură pe care nu e nevoie să mi-o filtreze alții, nici măcar eu. 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Cine iti ofera tie certitudinea asta? Este ceva bine gandit sau doar un orgoliu sinucigas? Te-ai intrebat ce vrea Dumnezeu de la tine? Dumnezeu vrea sa fii fericit - mai mult decat vrei tu, chiar. Nu exista mai multe cai prin care poti sa ajungi la o fericire senina, stabila, reala. Ortodoxia asta este - drumul catre aceasta stare, care pana la urma este un fel de a fi. Daca esti nemultumit de viata ta - ei bine, nu te uiti acolo unde trebuie, pentru ca viata ta este o reflectie a ceea ce esti si cum esti. Ortodoxia nu este refulare, dar chestiile marunte, dadatoare de trecatoare satisfactii in care incerci sa te regasesti sunt. 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Golul din suflet se umple cu iubire atunci cand il inlocuim pe parintele interior(sau pe parintii interiori), cand ii reducem la tacere criticile si ura cu care ne-a impovarat de-a lungul vietii.Pana la urma daca nu am putut avea un tata functional din toate punctele de vedere(pe care desi e greu, nu trebuie sa il judecam), sa luam partile lui bune, alegand in acelasi timp sa avem un Tata.E greu, e nevoie de sacrificiu, ca orice lucru, de disciplina, de onestitate etc.Si mai ales de rabdare. Fara inlocuirea modelului parental, in mod constient si sustinut, nu cred ca se poate.Nimeni nu se naste invatat si orice om are nevoie sa se raporteze continuu la un sistem de valori, la un model.Fara munca sustinuta in privinta asta, parintele interior disfunctional ne va sabota toata viata. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 

| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Crede-ma, am citit destul de multe despre autovindecarea interioara, am vazut destule cazuri.Stiu ca peentru cineva care nu are o idee foarte clara despre credinta, cultivata din copilarie din familia de provenienta, are o retinere destul de mare.Inteleg pentru ca si eu am fost asa.Tptudi se pate ca asta e singura cale de alinare a suferintei si de regenerare sufleteascs, cea mai durabila si cea mai sanatoasa. | 
|  |