Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2015, 23:04:48
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Nu vreau să spun că ceea ce este acum reprezintă idealul celor morți la Revoluție. Dar asta mi se pare important: că au strigat: „Există Dumnezeu!”, „Vom muri și vom fi liberi!”, că au îngenunchiat și s-au rugat Tatăl nostru.
Vechi 29.12.2015, 01:17:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Nu vreau să spun că ceea ce este acum reprezintă idealul celor morți la Revoluție. Dar asta mi se pare important: că au strigat: „Există Dumnezeu!”, „Vom muri și vom fi liberi!”, că au îngenunchiat și s-au rugat Tatăl nostru.
Era si Iliescu pe acolo?
Ca de fapt asta a condus Romania vreo 15 ani oficial si ceva mai multi neoficial.

Dar din aia care au ajuns parlamentari, ministri, etc. cati au fost acolo?
Vechi 29.12.2015, 07:06:40
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Este incredibil câtă nesimțire zace-n postările "amicului" din Vaslui.
Vechi 29.12.2015, 07:45:26
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Asa de aruncat cu vorbe este usor, dar daca vreti sa discutam pe baza de documente, dovezi si fapte concrete! Aratati-mi un document oficial, o dovada, care sa arate fara dubii ca generalul Constantin Nuta ar fi dat vreun ordin de represiune (dar represiune inseamna sa tragi asupra unor demonstranti pasnici, nu asupra unor elemente huliganice care au atacat cu pietre , sticle incendiare, etc sau au agresat cadre de militie sau securitate ori au incercat sa intre cu forta in sediile MI), si atunci mai discutam.
Vechi 29.12.2015, 08:56:31
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Asa de aruncat cu vorbe este usor, dar daca vreti sa discutam pe baza de documente, dovezi si fapte concrete! Aratati-mi un document oficial, o dovada, care sa arate fara dubii ca generalul Constantin Nuta ar fi dat vreun ordin de represiune (dar represiune inseamna sa tragi asupra unor demonstranti pasnici, nu asupra unor elemente huliganice care au atacat cu pietre , sticle incendiare, etc sau au agresat cadre de militie sau securitate ori au incercat sa intre cu forta in sediile MI), si atunci mai discutam.
Da mă, se vede că ți-e ușor să arunci cu vorbe. Vrei documente? Du-te la Berevoiești.
Vechi 29.12.2015, 09:07:25
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Bun, am inteles, a gresit generalul Nuta când a executat acel ordin al Elena Ceausescu cu arderea cadavrelor (nu stiu de ce nu a refuzat sa execute acel ordin, când era evident ca regimul Ceausescu se va prabusi in cateva zile si când deja toata militia si securitatea si inclusiv sefii celor doua institutii- Jean Moldoveanul si Iulian Vlad -practic il abandonasera pe Ceausescu), dar haideti sa judecam activitatea sa in general.

Ori nici la Arad, nici la Brasov in 1987, nu exista nici un document oficial sau vreo dovada fizica, care sa ateste faptul ca generalul Nuta ar fi dat vreun ordin de represiune, ori care sa incalce legislatia de la aceea vreme, ori care sa indemne la depasirea atributiilor prevazute prin lege, pentru lucratorii de militie.
Vechi 29.12.2015, 11:01:35
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Da mă, se vede că ți-e ușor să arunci cu vorbe. Vrei documente? Du-te la Berevoiești.
Eu zic să-i dăruiești mai bine un tănculeț cu telecomandă, vorbim cu Copăcel, poate îl mai are.
Vechi 29.12.2015, 12:03:01
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Eu i-aș dărui altceva, da' nu-i creștinește nici măcar s-o gândesc, d'apăi să scriu aici ce...
Vechi 29.12.2015, 15:59:11
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
dar daca vreti sa discutam pe baza de documente, dovezi si fapte concrete!
Ce zici, iti faci timp sa citesti si altceva, in afara de formidabilele realizari ale PC dupa care suspini atat? Pentru ca daca tie si alor tai v-a mers bine, asta nu inseamna ca ce au trait altii e minciuna.
Tu trebuie sa afli ce s-a intamplat si dincolo de depozitul de marfuri unde taticul tau era "dom` sef", dincolo de "oraselul cu o economie prospera" unde tati avea pile si-ti aducea acasa salam de Sibiu.
Pari a fi dintr-un aluat numai bun de modelat ca sa serveasca slugarnic unor minti bolnave. Elemente huliganice, zici? Ti-ai insusit pana si limbajul acestor criminali... Si n-aveai decat 7 ani la revolutie, ce scuze ai pentru ceea ce sustii acum? Regreti cumva ca n-ai mai avut sansa sa te afirmi pionereste si sa-l faci pe tati mandru?

Dumnezeu sa te lumineze! Te-ai intoxicat grav!

Intoarcerea la Hristos - http://www.librariasophia.ro/carti-I...n-so-9514.html

Viata parintelui Gheorghe Calciu - http://www.librariasophia.ro/carti-V...a-so-2506.html
Vechi 29.12.2015, 22:49:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
Ce zici, iti faci timp sa citesti si altceva, in afara de formidabilele realizari ale PC dupa care suspini atat? Pentru ca daca tie si alor tai v-a mers bine, asta nu inseamna ca ce au trait altii e minciuna.
Pai uite si tu, faptul ca tie iti merge bine acum, refuzi sa vezi/tine cont de aia care le merge rau - mult mai multi.

Thread Tools
Moduri de afișare