![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu stiu de ce de Florii se serbeaza cei cu nume de flori si alte plante. N-am inteles niciodata. Nici n-am stiu ca Natalia se serbeaza de Craciun. Ce legatura are? Dar am stiut dintotdeauna si o spun si preotii, ca de Craciun se serbeaza cei cu numele de Cristian, Cristina. De Emanuel n-am stiut, dar este posibil. Explicatia este: este nasterea Domnului nostru Iisus Cristos. Si pe El il chema si Emanuel. Asa cum orice nume de sfant se serbeaza in ziua nasterii lui (sunt doar cativa ) si mai ales a mortii lor, asa si de ziua nasterii Mantuitorului se serbeaza cei ce-i poarta numele. Ion/Ioana se serbeaza si de nasterea Sf. Ion si de alte sarbatori ale Lui. Maria/Marian se serbeaza de ziua nasterii Sf. Maria. In fine... Intrasem de fapt sa spun tuturor La multi ani! cu sanatate si succese in toate. Un an nou mai bun si fara necazuri. .....Si cu pace aici pe forum.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 01.01.2016 at 02:49:07. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 19:14:17 |
| Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 02:20:01 |
| FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 09:17:16 |
| Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 17:59:34 |
| Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 09:01:08 |
|
|