![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
N-am citit-o. N-am timp, nu știu ce pierd, asta e. Îmi asum.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu am citit-o dar daca asta il face pe Ionica fericit atunci eu sunt de acord cu el.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea se glumeste cu din astea...
|
|||
|
|||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=qKXPRSzfGz8 Vezi documentarul asta cu Zvastika noastra stramoseasca
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai nici nu trebuie sa cititi o astfel de carte , cu argumente istorice la ce folos pentru unii? Dar cartea si ceea ce scrie acolo e perfect adevarat, despre ,,paganizarea crestinismului,, si cum s-a facut atunci la timpul ei. Faptul ca multi de pe acest forum nu cred ca s-a intamplat lucrul asta , nu schimba cu nimic problema.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ionele tată, spălătorii voștrii de creiere, corporația din Brooklyn care se autointitulează "gura lui Dumnezeu pe pământ", v-a spus câte ceva adevăruri, dar, din păcate, întoarse cu capul în jos și transformate astfel în minciună.
Fenomenul despre care tot vorbești tu există, dar el se numește corect și adevărat d.p.d.v. istoric "creștinarea păgânismului", iar nu "păgânizarea creștinismului", așa cum greșit ai învățat la Sala Regatului.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Adica lucrul asta se stie bine la modul general , si tu spui , ca doar eu cred din milioanele de oameni,,, interesanta logica. Asta e exact , sa dau un exemplu cu sarbatorirea Craciunului , despre care se stie bine ca nu au sarbatorit asa ceva primii crestini , dar totusi crestinatatea tine astfel aceasta sarbatoare . Deci si aici ai spune tu acelasi lucru , ca de fapt nu s-a intamplat asa ceva , sau ca nu e adevarata ideea. Sau in preajma Pastilor in fiecare an auzim cu totii acelasi lucru , si anume ca multe sau aproape toate ritualurile din acele zile au origini precrestine , oua , iepurasi , etc dar probabil cum vei zice , nu e adevarat , ca doar eu cred asa ceva,,,,
|
|