![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da bine, pentru tine crestinismul catolic sau protestant nu e...crestin. Mda.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu zici bro, tu zici.
|
|||
|
|||
![]()
Totusi nu vad ce legatura poate fi intre asa-zisa protectie a copilului din Norvegia (si cred ca suntem cu totii de acord asupra abuzurilor comise de aceasta institutie), si Sacra organizatie a Sfantului Oficiu (organizatie a bisericii catolice).
De acord ca, de-a lungul istoriei, biserica catolica a comis si comite erori de natura dogmatica si s-a implicat in actiuni politice condamnabile, insa nu vad legatura intre ceea ce se intampla acum in Norvegia (care nu este nici macar tara majoritar catolica) si biserica catolica! |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci in loc de "inchizite" sa folosim "comunista"?
|
|||
|
|||
![]()
Ce legatura are ceea ce face astazi asa-zisa protectie a copilului din Norvegia cu comunismul ?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Aduce aminte de niste vremuri, cand Statul stia cel mai bine ce e bine pentru toti.
|
|||
|
|||
![]()
Si cati copii au fost luati?
|
|
|||
|
|||
![]()
Vremuri in care statul ne dadea casa si masa si locuinta si loc de munca, iar oamenii nu trebuiau decat sa aplaude.
|
|
|||
|
|||
![]() Inchizitie? O organizatie exclusiva a vesticilor. Comunismul a aparut in vest, si a facut cariera in est. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: