![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce m-ai facut sa rad, bunule...:) (desi m-am crispat un pic la faza cu BOR, recunosc, umil) |
|
|||
|
|||
![]()
Ceva de tipu ,,Noi tribu Kiasigilor, mandru trib dacic din sudu la ce veti numi voi Romania, de comun acord cu tribu piefigilor, adica bucurestenii vostrii, va lasam mostenire obiceiu taiatu godacului si va prevenim ca e marca inregistrata si e protejat de dr de autori. Daca niste zapauci moderni zic ca-i obiceiu costobocilor sa nu-i credeti" :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu ii iubesc pe daci :) iubesc toate cele, aprox,30 de triburi.Nu stiu daca aveau aceiasi limba, aceleasi obiceiuri, aceiasi scriere,cat de des se bateau sau se impacau,stim foarte putine despre ei. Ceva din ADN meu vine (si) de la ei si fac parte din mine. Sau poate nu dar nu conteaza.Oricum,cand ajung la Dumnezeu, promit sa-i caut pe toti si sa-i imbratisez :)
Ionel scuze pt intrerupere.Da-i bataie inainte cu purificarea utopica si vei atinge sigur nirvana.Succes! Last edited by Pelerin spre Rasarit; 27.01.2016 at 20:09:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ca nu vine DNA-ul....:))))
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna asta :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Pelerin si Pterodactil, voi deci nu credeti teoria vidului populational? Ceva imi spune ca istoria nationalista, compusa indeosebi din motive politice in sec. XIX si ajunsa la delir protocronist in perioada ceausista, este plian de narcisism si minciuni. A propos, Pelerin, stii cumva ce natiune era de fapt Menumorut?
|
|
|||
|
|||
![]()
An de an vedem pe posturile TV ,in preajma ori a Pastelui , ori a Craciunului si se spune ca exista multe practici si ritualuri precrestine in sanul Bisericii. Altceva nu mai trebuie sa spun. Ce sa insemne asta ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai noi nu ne uitam ca tine la teveu.
|
|||
|
|||
![]()
Precis nu va uitati la TV numai la teveu. Si , si daca nu va uitati de loc , acolo tot se spun aceleasi lucruri an de an repetate si se uita altii.
|
|