![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
:))))) Serios acum, era previzibil ca în această zonă să nu existe, din motive istorice, ceva original și propriu romînesc. Nici o supărare; doar daciștii au o problemă cu asta. Mie îmi plac Arie, Teodor, Diodor, Nestorie, Sever, Dioscor, etc. Un nume semit vechi e Tiamat. Sau Nergal. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu se poate sa-i cheme pe toti Decebal, Burebista, Scorilo. In primul rand dau nume de sfinti, ca sa-i ocroteasca, nu nume de daci, doar ca sa fie daci.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ce nume stii tu, care nu e dacic, nu e grecesc, nu e latinesc, dar e romanesc ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Apostoli mai schimbau numele unor oameni, aveau motive, dar oameni precum aceia se gasesc mai greu in zilele noastre si tinand cont de acest lucru ramanem fiecare cu ce nume ne-au pus parintii :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
- Salut, Noe! Ce faci frate? - Bine merci Matusaleme, p-aci cu Leana si cu amaratul ala de Iezekel. - Da ce-a mai facut, nefericitul? Iar s-a inhaitat cu Zmeurica si cu Iona? - Mai rau, a fost azinoapte in club cu Sirah si l-au batut pe Isus. Cand o auzi fratsu, Moise, mi-e ca-i omoara! - Pai sa ia legatura cu Abel. Sau cu Ieremia. - As, te bagi cu astia... S-au inhaitat cu alde Avraam a lu Caligula si acum fac afaceri cu Nabucodonosor a lu Vetuta. Last edited by ahilpterodactil; 01.02.2016 at 21:41:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar Lana? E un nume fain. Lana Beniko, de pildă.
|
|
|
|||
|
|||
|
Zise Intrarea Vagonului!
Catre-ahilpterodactil!!! .....:))) |
|
|
|||