|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Cele care nu sunt cu folos sau care nu se incadreaz cu o imagine de ansamblu asupra caruia tu nu ai perspectiva. Citat: 
 Citat: 
 Si vrei sa ajungi unde de fapt? 
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Mai si filozofam, nu? :) Incerc sa inteleg ce e moral si ce nu in legatura cu rugaciunea. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Daca ai sa te rogi sa-si rupa un picior baba de sub tine care iti bate in teava de la calorifer daca mergi mai apasat prin casa, sigur nu e moral :)) 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 PreaSfintia sa se intoarce si cu o umbra de tristete in ochi ii raspunde glumetului:"Cum poti sa-mi ceri asa ceva, fiule? "Norocul" tau inseamna pierderea altora...." Se facu brusc tacere si stanjeniti tinerii, au plecat ochii... 
				__________________ Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

"Atunci parinte, sa piarda iubitorii de placeri si sa castig eu, ca vin cu 90% din suma  si vi-i pun la picioare, pentru vaduve si orfani" :) Când vă rugați, nu spuneți multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate. Deci nu vă asemănați lor, că știe Tatăl vostru de cele ce aveți trebuință mai înainte ca să cereți voi de la El. 
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.02.2016 at 17:46:32. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Perfect adevarat...Sfanta Evanghelie dupa Matei, cap.6, versetul 8

__________________ Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Stii cum sunt copiii? Cand nu obtin ceea ce vor, dau din picioare, tipa, se tavalesc, etc :) Asa si multi in rugaciune, cred ca e nevoie de multa zbatere, ca sa-L convinga pe dumnezeu-cel-zgarcit :) 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Nu stiu daca ai auzit de butterfly effect, chiar si o mica interventie poate genera schimbari majore in istorie. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 vanturilor si conform lui "butterfly" asta care va sa zica au loc uragane in America din fundul gradinii lui Ion de la Ciumafia de Campie.... Batărflai, efectul batărflai.Pazea... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Daca nu il intelegi tu, trebuie neaparat ca nu se petrece fenomenu', asa-i?
		 | 
|  |