![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumesc de gândul de însurătoare, dar nu mă căsătoresc. Cel puțin nu încă, sau poate niciodată.
Revin. Frățior... și pe cartea în sine, fizică, scrie editura Deisis. Iar catalogul ce mi-ai dat, sunt cărțile disponibile actualmente, nu cele din 1994, nu cele tipărite în urmă, cu tiraj epuizat, sau așa. Am căutat altă imagine, se vede mic, dar se vede, editura Deisis: ![]() Crede-mă că nu te mint, a fost tipărită de Deisis, la Sibiu. Nu știu de ce te agiți așa, în jurul unui lucru atât de mic. Îți pierzi pacea și liniștirea, și-așa puține, adunate. Bucurii.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|