![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Necredinta consta in lipsa increderii in Dumnezeu, incapatanatule. vrei sa iti desenez? tu nu ai incredere in Dumnezeu, ce e pacat impotriva Duhului Sfant, si vrei sa fi vajnic membru al noii ordini mondiale, vrei tu globalizarea ca te-a cuprins frica si spaima si groaza. Serios, nu esti normala la etaj. Dupa ce ai urlat pe aici la toti "cipuiti-va" acum ai impresia ca stii si ce vreau eu. Citat:
![]() fiecare om care a parasit aceasta tara a parasit-o din motive intemeiate nu pentru a se imbogatii. la unii a fost poate pe viata si pe moarte, la altii poate pentru viata copiilor lor, Pentru copii lor? Abandonandu-i? Ce idee imbecila. Chiar recent am auzit o profesoara spunand ca din 16 copii care ii are in casa, 6 nu mai au practic parinti (plecati spre "binele" lor) iar 2 din cei 6 au deja parintii divortati. Copii au nevoie de parinti nu de cine stie ce cretinati costisitoare. Citat:
Lasand copiii cu bunicii, tanjund dupa un cuvant, o imbratiasare din partea parintilor? Cu mana intinsa? Dar acolo nu tot cu mana intinsa stau daca asta e definitia muncii in capul tau? Pai cum adica, aici cu biserica langa ei se lepadau, dar acolo unde abia daca gasesc un loc unde sa se tina o slujba ortodoxa si nici macar unul unde sa-si permita sa ajunga in fiecare saptamana, ce face credinta? Infloreste? Se pare ca daca nu se pierde sau se converteste la catolicism o ia spre un fel de fanatism lunatec. Citat:
Iar "erezii si inchipuiri" nu sunt importurile de doctrina cipofoba? ![]() Citat:
Eu cred ca am vorbit foarte clar, de cei care si-au parasit copiii pentru bani sau si-au riscat credinta si sanatatea mintala di acelasi motiv. Aici poti sa te ai lovita, dar numai in dreptul tau.