![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai bine v-ti uita la documentarul ala, si apoi sa comentati. Daca nu vi se pare normal acel comportament, atunci, eu ce sa mai zic, ori va contraziceti de dragul discutiei, sau daca vi se pare normal puteti merge direct sa va inscrieti la ei in secta ca aveti aceiasi gandire. Pactizeaza pentru ca, stiind ca primesc bani de la stat, prin reprezentantii ei, fac in predica propaganda acestor reprezentanti, nu va faceti ca nu intelegeti. Daca primesc donatii de la infractori ii prezinta ca fiind curati ca lacrima si se intovarasesc cu ei, se asociaza cu ei. Daca tin la oameni si la situatia lor ar trebui sa precizeze macar in cadrul predicii ca unui om ii este imposibil sa traiasca din atat de putini bani , si de aceea multi pleaca in strainatate. Poate ca nu ar strica si patriarhul sa ii atraga atentia presedintelui si guvernului despre asta, multi ar fi de acord cu el, si si-ar spala din imaginea pe care a creat-o dupa Colectiv. Nu Ciolos a taiat salarii, s-a intamplat in perioada nasoala cand s-au taiat salarii si preotii nu au tinut partea oamenilor, in schimb cand ciolos a zis ca va taia din banii pentru biserici, imediat au sarit preotii in sus, si la predica au precizat ca le taie banii, deci pentru ei stiu sa faca gura, niste nenorociti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si in aceea ocazie, la fel ca si in cazul Bodnariu, s-a vazut mentalitatea alienata a noilor filozofi fara de niciun Dumnezeu: "Biserica tre' sa fie tapul ispasitor pentru moartea unor tineri care ascultau... muzica rock intr-un club in care se desfasurasera spectacole... sataniste!" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Madam Solanina, eu nu as fi asa increzator in promisiunile cleor pentru a caror cauza scrieti cu atita venin jurnalistoid. Nu puteti dvs. scrie cit au trait unii. Nu asteptati clementa de la "ei", ca nu e cazul (desigur, daca nu sunteit efectiv din rindul lor). Dupa ce vor folsoi pe cei ca dvs., ii vor arunca. La propriu. Cercatati arhivele celor doua totalitarisme acum apuse: aveti idee ce procent surprinzator de mare de lingusitori din presa (ca dvs.) si denuntatori din securime (ca multi, prea multi altii) a aruncat "minunatul sistem superior democratiei " (ca sa va parafrazez) la finalul represiunii, in lagare? Va las dvs. deliciul informarii in aceasta chestiune. Hint: cercetati putinele reviste de istorie romanesti si est-europene. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Biserica nu a fost tapul ispasitor pentru moartea celor tineri, poate pentru unii care nu o suporta si abia asteapta sa dea in ea, era clar cine a fost vinovat pentru cazul Colectiv, primarul, pompierii si patronii etc etc. In nici un caz biserica. Patriarhul, in schimb, nu cred ca facea rau daca mergea la locul cu pricina, daca nu pentru menirea sa macar pentru imagine nu strica, asa a dat apa la moara si mai mult necredinciosilor. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Nu fac ei o gura cat o sura ca religia nu are ce cauta in scoli sau in orice loc public? Acum s-au razgandit si i-ar fi vrut pe preoti in cluburi? Sau au vrut doar un tap ispasitor? Daca ar fi sa gandesti cu mintea ta, ce ai crede?Bondarii au gresit. Dar Barnevernetul a actionat disproportionat, intru distrugerea familiei, dupa planul si strategia ateist - LGBT - ista pe care o urmeaza consecvent de ani de zile. Last edited by Penticostalul Traditional; 28.02.2016 at 00:38:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu cred ca preoÈilor trebuie să le pese de gură lumii, ci să îÈi urmeze misiunea pe care o au, de a mângâia sufletele rânite. Problemă este ca dacă îÈi pasă mai mult de gură lumii decât de misiunea pe care o ai, iar în plus mai Èi crezi ca unii sunt sataniÈti care merită aa moară, nu Ètiu ce creÈtin mai poÈi fii. Nu cunosc această strategie ateistă de care vorbiÈi dar cred ca românii creÈtini, au un schimb un fel de mânie a persecuÈiei. Ei tot timpul cred ca ateii diabolici vor să îi distrugă pe ei Èi familia lor, un reflex al predicilor din biserică. Ce spuneam mai devreme, românii suferă de conspiratita cred ca ateii au ceva cu ei. În Norvegia nu Ètiu dacă prea Èine teoria, credincioÈii se pot desfăÈura liber, nu cred ca sunt persecutaÈi sau discriminaÈi. În România ateii sunt destul de virulenÈi Èi încearcă să răspândească ideea ca Biserică e de vină pentru tot, dar cred ca ceea ce pot să facă creÈtinii este să nu bage în seamă aceste atacuri, ci să se comporte în continuare ca niÈte creÈtini, oricum, fum fără foc nu iese, mai au Èi ateii dreptate câteodată, nici creÈtinii nu sunt nevinovaÈi. Last edited by aubergine; 28.02.2016 at 16:33:28. |
|
|
||||
|
||||
|
Pentru cei care fac apologia sistemului norvegian de protectie a copilului si considera ca asa-zisa vatamare corporala a unui copil de catre propriii parinti ar avea pe termen lung consecinte mai grave decat vatamarea sufleteasca, in cazul in care acestia ar fi plasati in familii de homosexuali. Fiindca tre sa fii orb sa nu observi in ce scop face Barnevernetul atata exces de zel, cica spre binele copiilor.
Din 2014, directorul Barnevernet, Norvegia este doamna Hege Hovland Malterud, de profesie medic, de orientare lesbiană, care a fost aleasă în 2009 în Consiliul Eparhial al orașului Oslo, din cadrul Bisericii Norvegiei. În 2009, cinci din cei șapte membri ai acestui Consiliu au declarat că vor lucra asiduu pentru acordarea de drepturi depline în Biserică persoanelor homosexuale. Hege Malterud este membră a Apen Kirkegruppe (Grupul pentru o Biserică Deschisă), o mișcare radicală înființată acum 40 de ani, ce astăzi deține practic controlul în Biserica Norvegiei. De mai mulți ani, Hege Malterud sprijină plasarea copiilor răpiți în „familiile” formate din persoane de același sex și se pronunță pentru cununia religioasă pentru asemenea cupluri. (https://translate.google.ro/translat...%3Fcid%3D16088 ) Mai multe detalii - European Apostolic Leaders Last edited by delia31; 28.02.2016 at 18:05:41. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu aveam suspiciunea ca o buna parte merg in asa zise familii homosexuale. Sunt prea multi, si an de an o cifra constanta care nu o poti mentine decat daca ai un target si o putere discretionara.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|