Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.02.2016, 13:31:16
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Eu atat mai zic, legea nu a fost respectata, se aplica legea, copiii sunt luati pana la definitivarea cazului, nu e nimic mai mult de discutat, ca o fi, ca o pati, ca homosexualii, ca statul nazist, ca extraterestrii, ca nu stiu ce... Scurt pe doi
Pai si eu ce am spus?

Ca legea nu a fost respectata de barnevernet, ca au are metode naziste inca de pe vremea Lebensbornului norvegian in care au schingiuit, au maltratat si au snopit in bataie zeci si sute de copii, ca a avut o actiune in forta disproportinata in raport cu datele pe care le aveau, pentru ca asa au fost obisnuiti sa procedeze, pentru ca asa au actionat mereu, dupa ce, in prealabil statul norvegian si-a spalat constiincios pe creier proprii cetateni.

In rest cine sustine interventia brutala a statului in treburile familiei si crede ca statul e proprietarul copiilor si principalul lor educator, sa fie sanatos, el si toti extraterestrii vecini si preteni, carora le trimit calde salutari... scurt pe doi.

A, mai era ceva: in minunata Scandinavie homosexualitatea a cazut in dizgratie, n-o mai amintiti ca inversionismul e deja desuet. Pedofilia si necrofilia sunt obiectivul legislativ al civilizatiei multilateral dezvoltate.

Last edited by Penticostalul Traditional; 29.02.2016 at 13:52:15.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare