![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cine mai poate contesta profetismul lui Kafka?
Mulți au zâmbit în anii 90' când Fukuyama identifica embrioanele totalitarismelor viitorului în pântecele celor mai solide democrații. Și-a luat bobârnace de la toți optimiștii momentului din cauza analizelor sale elaborate, întemeiate pe prognoze istorice logice, sobre, cu totul lipsite de pathos apocaliptic. Și dacă a avut dreptate până acum, mă gândesc cu groază că are dreptate în continuare și ceea ce urmează va fi un fel de proces al lui Kafka la scară planetară.
|
|||
|
|||
|
Domnule Penticostal Traditional am citit cu mare atentie postarea dvs. Cu mare atentie. Ca sa nu dam in autism doresc sa va intreb un singur lucru. Din tot ce am scris pana acum ce ati inteles dvs ca ma deranjeaza sau mai bine spus: impotriva la ce anume protestez eu? In cadrul protestului cvasi general am si eu protestul meu individual.Un raspuns cat puteti dvs de clar. Multumesc.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Banul si puterea sunt intr-o legatura indisolubila, saracilor nu le ramane decat iluzia alegerii printr-un vot sporadic acordat unui pol de putere sau altuia.