Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2016, 17:14:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Foarte tare mai cipofob mic. Pe acelasi sistem logic pe care l-ai incriminat permanent, facandu-i ca pe albia de porci, pe adeptii cipului.
Nu te poti abtine, nu-i asa?
Dar eu te inteleg, fii pe pace, in lipsa unor argumente, dai si tu cu ce poti.

Citat:
Deci o declaratie a unui oficial roman, care nu confirma ce zic eu, este vorbarie, ala e incompetent, plus tot tacamul de mizerie pe care deja il deserti, fara nici o jena, in capul unui reprezentant al statului roman, fara sa ai nici o proba ca acel om nu si-ar fi facut datoria. Singura lui vina este ca nu confirma ce spui tu. Incredibil cat de ipocrit poti fi. Acel om ocupa o functie oficiala. Nici macar familia Bodnariu nu i-a reprosat ceva.
Ce anume confirma? Ca procesele au fost pierdute?

Ai vazut undeva sa scrie "le-am acordat sprijin legal pe toata durata proceselor"?

Ceea ce se vede este ca Statul roman nu i-a ajutat cu nimic de ordin legal ci doar au influentat diplomatic repatrierea copiilor in ALTE familii in 5 cazuri si instrainarea lor (intr-o familie de romani - mare consolare) in altul?

Ar avea vreun sens sa ii reproseze ceva?

Serios, ar avea vreun sens sa reprosezi ceva vreunui politician din Romania?

Daca inainte dictatura se temea chiar si de un singur vorbitor curajos, acum nu doar rezista, ba chiar se intareste si la protesta de strada, gen #colectiv.

Citat:
De fapt nimeni nu i-a reprosat ceva in afara de tine. Tu fiind cine? Nu am inteles exact. Aaa, un anonim de pe net care poate acuza cum vrea? Bravo viteazule.
Caz in care, de ce esti atat de iritat?

Citat:
O singura intrebare: cum te suporti? Esti bine?
Atat timp cat tu nu ma suporti si altii cu gandire "stralucita" asemenea tie, e bine.
Inseamna ca sunt pe drumul cel bun :)

Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 17:27:37.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare