Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2016, 21:00:31
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Hai sa vedem un pic ce-i aici.

Deci avem urmatoarea situatie: o lege aberantă susține dreptul "familiilor" homosexuale de a adopta copii.

Si mai avem un avocat pe un forum care zice asa:

Intrebarea care se pune e previzibila. Daca locuiesti intr-un stat in care exista o lege aberanta care permite homosexualilor sa adopte copii ( azi UK, maine, poimanine Romania - God forbid!), iar acei copii adoptati de familii gay vor vrea sa traga pe cineva la raspundere cand vor fi mari, cui sa se adreseze? Cine e responsabil pentru vatamarea lor? Un om sau un intreg sistem de legi?
Daca ati fi avocat in UK, considerati ca aceasta lege trebuie respectata doar fiindca e lege?

Daca apare Grand Moff Hadrianuspe aici, sunt sigura ca are ceva spumos de zis pe tema ideologiilor civilizatiilor occidentale.
Am renunțat la un anume fel de a dezbate problemele anumitor ideologii și sisteme; am devenit mai ponderat, inter alia și în urma unor discuții și interacțiuni pline de învățăminte, din toamna trecută, cu bunii mei prieteni din tabăra politică adversă, Mihai G. și Pelerinul. Pur și simplu, nu mai reacționez prin postări isteroide și coprolalice la probleme globale la care nici un individ nu are puterea de a impune (deși, în specia noastră, indivizii gîndesc) soluții. Pentru mine, ce se întîmplă ține mai mult de biologie și...ocultismul bazic: specia umană comite, de la 1789 încoace, o apostazie progresivă, cu diferite viteze și etape, iar consecința "în această viață" este degenerare: sufletească, mintală, fizică. Ce se întîmplă acum e...metastaza politică a unei tumori spirituale. La nivel global.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare