Citat:
În prealabil postat de florentina2014
Cum ne vindecam durerea sufletului care ne doboara?E cea mai crunta durere,cu greu fac fata cateodata simt ca innebunesc nu stiu de unde mai sunt "in viata"....cum imi vindec sufletul trist si umilit,cum sa il alin..cu tatic bolnav,cu mama bolnava,,,cu surioara la o varsta necasatorita si fara familie,,,cu faptul ca tatal meu nu imi cunoaste casa desi stam la cateva blocuri,,cu faptul ca sotul e rece si nu accepta prietenii,familia mea in casa,,,nu avem prieteni sa vorbim sa avem o relatie frumoasa,nu ne calca nimeni pragul,nici noi nu mergem la nimeni,nu la frati,cuumnati,cumnate mai ales la parinti,,,sotul meu e mai rece,mai retras,,,,,cum sa fac fata acestor dureri?Cum? :9 Eu bolnava... offfff............
|
Incercati sa ganditi pozitiv, stiu ca e greu, incercati sa vedeti orice este pozitiv in viata d-voastra, nu va mai ganditi la lucrurile negative, ca mai rau va imbolnaviti, negativitatea aduce boala, stiu ca e greu, boala este si va fi prezenta in viata omului orice am face, ganditi ca asa vrea Dumnezeu, noi nu avem ce face, si sotul meu e mai retras si mai cunosc inca trei cazuri de barbati retrasi ai unor prietene, va inteleg, sa stiti ca nu aveti ce face daca el asa e, mergeti d-voastra la rude fara el, mergeti la parintii d-voatra daca tatal nu vine la d-voastra, faceti d-voastra primul pas.
Incercati sa nu mai puneti la suflet totul, nu va mai amarati, iesiti la aer, cititi, va rugati, mergeti la biserica si va fi mai bine.
Cu sora d-voastra, incercati sa va impacati si cu situatia ei, daca nu este casatorita o acceptati asa cum este, ori incercati sa faceti pe Cupidon, sau daca nu reusiti nimic in acest sens acceptati situatia ei, si nu va impovarati in plus cu un lucru pe care nu il puteti schimba.