![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am sa-ti dau un ex concret: la mine la sala vin multi tipi "duri", majoritatea iau suplimente proteice, creatina , gainere pentru crestere in masa musculara..Singurul domn pe care-l cunosc si care nu are nici o treaba cu suplimentele, face exercitii, trage de fiare, e masiv..si in plus are si rezistenta, e un tip din Republica Moldova,stabilit bineinteles in Romania, care mi-a spus deschis ca fara votka sau tarie, e nasol..:) Omul nu bea mult, cat trebuie zice el..si dupa aia ii vine o foame, de lup..Lucreaza la o macelarie, deci in industria carnii si-mi spunea mai in gluma mai in serios ca pentru el carnea e cea mai buna sursa de proteine..ce suplimente, ce prafuri , shake-uri sau energizante..?:) Carne cat incape, dimineata, la pranz si seara...si tras de fiare.. Urbanophon, sper sa nu ma intelegi gresit..nu te indemn si nici nu sugerez sa te apuci de votka acuma...:) Ar fi culmea sa renunti la bere si sa gasesti un inlocuitor...:) Vroiam numai sa pun in evidenta relatia dintre alcool si foame, in special pofta de carne..
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|