|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Of..iar am deraiat de la subiect..threadul asta este ca  sa zambim , sa ne spunem "La Multi Ani", "La Multi Copii", sa fim buni, politicosi, etc etc...Si asa e Postul Mare! Back ontopic..Cezar,si tu si Ruxandra sunteti niste parinti eroi...Felicitari mamei eroine care a nascut 4 copii natural..asta da lupta..:) Momentele astea nu le uita o femeie cate zile o avea....Felicitari si lui Cezar ca este un sot si un tata model...E greu de crescut doi copii in ziua de azi, daramite patru... Dumnezeu sa fie cu voi si sa va daruiasca multa rabdare,intelepciune si pace sufleteasca...Dragoste deja aveti, asta se vede...Cum se mai simte bebe, a propos?Marti ziceai ca-i externeaza? 
				__________________ Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

RedRose, esti cam nouă pe forum.. :) Să stii că Cezar are un băiat (adolescent) din prima lui căsătorie. Însă sunt de acord cu tine că Ruxandra este o mămică si o sotie eroină. Felicitări pentru noul născut. Ani multi sănătosi si voiosi! PS: poate îti schimbi si tu GIF-ul din avatar, că face rău la vedere. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Multumesc de informatii tabitha...:) Tot mi se pare eroina sotia cu trei nasteri la activ..:) Si da, imi schimb acuma avatarul, ai dreptate...

__________________ Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Nu știu de ce ai simțit tu nevoia să împărtășești din viața personală a cuiva anume.

__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Balcanismul si birfa mor greu. Nici macar traiul in intestinele Jandarmului Imperialist Mondial (au si occidentalii niste lucruri bune, si nu putine) nu au schimbat esenta balcanica a unora. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Va rog din suflet sa n-o mai certati pe ea din cauza mea..chiar nu ma simt ok..Daca e cineva care ar trebui sa-si ceara scuze, prefer sa fiu eu..

__________________ Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! Last edited by RedRose; 04.04.2016 at 18:49:34. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Si da, cum a spus si Cezar, informatia a fost publică. N-am făcut decât să o aduc la cunostinta colegei mai noi pe forum, pentru acuratete, nu altceva. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Ca urmare, Mirela nu a facut decat sa isi aminteasca ceea ce eu am povestit in public, aici pe forum. Nu gasesc ca a facut un lucru rau/daunator ci, dimpotriva, a spus ea ceea ce intentionam sa precizez chiar eu. Deci m-a ajutat. Pe de alta parte, Mirela a fost mereu un om foarte apropiat de noi, in cel mai nobil mod, de mine si de familia mea si eu consider ca are dreptul, castigat prin sentimentele si faptele ei, sa mai faca uneori anumite precizari. Stiu ca se gandeste la bine, cand o face. Chiar daca uneori se arata cam taioasa...:) In concluzie, totul e O.K.! Multumesc, totusi, pentru interventie....:) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Felicitari parintilor pentru micul Nicolae! sa fie sanatos, tot binele din lume si binecuvantarea lui Dumnezeu!

__________________ "Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Nicolae se insanatoseste, probabil maine vor fi externati. Leucocitele au ajuns la normal, mananca zdravan (a luat aproape juma de kil in 6 zile!), se bronzeaza (la lampa, noaptea, contra icter) ... viata de belfer, nu gluma! Doar cestilalti copchii sunt cam stresati, ca parca i-a parasit mamuca, deh!.... Asadar se pare ca trecem, catinel, si peste momentul asta. Multumesc tuturor pentru sustinerea calda, Doamne ajuta! | 
|  |