Citat:
În prealabil postat de flying
 Asta ce dovedeste? Ca cineva care a stat pe nedrept 16 ani in inchisoare si si-a dedicat viata lui Dumnezeu vede "ceva mai departe" decat tine!Tu ce semne si minuni faci ca sa cred in tine? In afara de a-ti schimba masca(pseudonimul )de 2 ori pe luna? Nici nu realizezi ce poti sa debitezi.
|
In afara de atacuri la persoana jegoase si lipsite de sofisticare, alte argumente ai? Fraiere, nu iti cer sa "crezi in mine"; Doamne ce formulare la Zburacila! Asta e baza credintei la tine, semne si minuni?! Degeaba au spus toti, de le Apostolul Pavel incoace, de faptul ca "semnele si minunile" nu sint reliabile, si trebuie privite intr-un context mult mai larga ca sa le fie dovedita auteticitatea, adica daca vin de Sus. Du-te la cei mai tari samani din Siberia sau Africa, sa vezi acolo minuni. Nu vrei sa crezi in ei?! Si asa astia ca tine pun duhovnicul/samanul/maestrul/relicva/etc. deasupra lui Hristos. Nu, nu am duhovnic, am un preot la care ma spovedesc, si care ma intelege mai bine decit turma de "credinciosi", fie ea si de dimensiuni globale.
Iustin Pirvu a ajuns acolo, in pirnaie adica, mai mult din intimplare. Nu ii neaga nimeni meritele, si nu il judeca nimeni, mai ales ca acum e intr-o lume mai buna, dar sminteala cipofoba si alte devieri sint ceva de evitat. Ti se pare normal sa negi spovedania si euharistia unor oameni doar pentru ca au buletin electronic?! Daca da, afla ca nu si oricui dotat cu o logica supra-cretina.