![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Se cheama sprijin, suport. Amicul Adrian are din cand in cand accese coprofage, legate mai ales de Biserica, de Ortodoxie si atunci il ajut si eu cum pot. Daca sa se lase de apucaturile lui urate nu voieste, atunci macar sa il ajut sa performeze.
Se mai cheama si ironie sau injuratura voalata. Dar de ce intrebati? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, Cătălin. Totuși nu era normsl nici ce au făcut grecoteii: cum să arunci Împărtașania pe jos?! Ce naiba, pentru un creștin este faptă de Iad.. Și singur spui că era ÎNAINTE de schismă, deci nici măcar bisericesc-politic nu aveau o scuză. În fine...
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai, ei nu mai considerau ca e Impartasanie, nemaifiind har si Sfinte Taine nu mai exista nici prefacere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuia ca un Sinod/Conciliu Ecumenic sa decida asta. Nu decidem eu sau tu ce este erezie, dincolo de un anume nivel de profunzime dogmatica. Cit Biserica nu decide lucruri gen "femei in cler", "admis pacatosi nepocaiti la Comuniune", "Liturgie de hula cu clovni si alte idiotenii", etc., sintem datori sa ne supunem, prin cler si ierarhie, Bisericii, si prin ea, lui Cristos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O ultima precizare, in 1014 toata Patriarhia a avut acea reactie, nu dar niste credinciosi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Schisma de la 1054 a fost o chestie pur politica: se umflase taritza orgoliului tipic romeilor in patriarhul bizantin de atunci, iar cardinalul Humbert nu era tocmai un om al tactului." Iar eu consider ca asta e un act evident de coprofagie. Unul din multele tale accese necenzurate prin care te reversi asupra Bisericii. Sau, ma rog, asa ti s-o fi parind ca faci. |
|