![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este interzis sa redactezi documente in alta limba decat cea engleza.
De multe ori noi intre noi romanii vorbim in engleza |
|
||||
|
||||
![]()
Ce sa zic? "Felicitări"
|
|||
|
|||
![]()
Scrie si tu Congratulations ca altfel nu intelege omul. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Eventual cu mai multi de "s" decât prevede legea.
|
|||
|
|||
![]()
Ce porcarie. Sper din toata inima ca toate multinationalele sa dea faliment sau sa fie nationalizate fara despagubiri. Nici o paguba.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ceilalti salariati de la stat.Inseamna crestere impozitelor si taxelor pt celelalte firme ca sa ocupere gaura din buget=> fie scaderi de salarii sau concedieri ai altor angajati care n-au nici o treaba cu business corporate si asta pt ca in Romania 80 % din bugetul de taxe si impozite este format de banul multinationalelor. Citat:
Last edited by Copacel; 17.04.2016 at 21:03:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Strainii au 33% din economie, dar cu numai 17% din salariati http://www.zf.ro/eveniment/strainii-...riati-5130518/ Avand in vedere ca in afara de impozitele aferente salariilor nu platesc mai nimic, gen impozit pe profit, trage si singur concluziile, cat de mult aberezi. Iar majoritatea salariilor platite sunt de mizerie, chiar mandrindu-se cu asta. Ca sa nu mai vorbim ca unii din ei submineaza practic economia locala, sufocand-o si cam tot profitul este repatriat. Sa mai vorbim si de "multinationale" care fac profit din infrastructura economica romaneasca cumparata la pret de nimic prin privatizari dubioase si exploatarea resurselor natioanele cu redevente simbolice?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.04.2016 at 21:55:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De catre cine ? De catre ambasade. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite, tu intelegi de aici sa te imprietenesti cu cei lacomi, sa ti-i faci prieteni pe cei nedrepti. Ok, apoi argumentezi pe sistemul "uraste pacatul dar iubeste-l pe pacatos", ca doar nici eu nu-s mai breaz si am hibe chiar mai mari. Eu inteleg asa: daca am fost nedrept si am dobandit averi necinstite, ar fi bine sa mi-i fac prieteni pe cei pe care i-am nedreptatit, ca atunci cand bogatia nedreapta se va lua de la mine, acesti prieteni sa ma primeasca la ei. Pe scurt, faceti-va prieteni folosindu-va de bogatia pe care ati castigat-o pe nedrept. Dar n-am pretentia ca inteleg eu bine. |
|